Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
lietus un kārumi.... (11)
Vai jums lietainā laikā patīk sevi palutināt ar kaut ko garšīgu?
Baraviku mērce (12)
Sveiki, sēņotāji, padalaties ar savu garšīgākās un oriģinālākās baraviku mērces recepti. Sēnes Baravikas
Jusu miiljakais ediens ikdiena un svetkos. (56)
man viss ir apnicis,varbut,palasoties,radiisies iedvesma briivdienu pusdienam))
Skābētu kāpostu recepte (10)
jāskābē kāposti, lūdzu kādu recepti lai būtu garšigi
Vai dienu( divas) iepriekš var cept tortes biskvīta kārtas? (16)
Lūdzu saimniecēm padomu: Brīvdienās ārpilsētas 2-dienu baļļuks, bet jau pirmdien no rīta jācienā darba kolēģi cita jubilķēna sakarā. Esmu kolēģus jau pieradinājusi, ka parasti cepu visu mājās ( lētāk, garšīgāk un bez liekām ķīmijām) Kā lai paspēj izballēties un ...
Citronu kūka (6)
daudz variāciju receptēs,,,nezinu kuru izvēlēties, vai ir kāda pieredze, ar lemon curdu?
Ar ko aizvietot uzturā sāli? (29)
Uzturā aizliegts lietot sāli.Ar ko to aizvietot,kamēr atradināsies?Pieradumam ir liels spēks.
Valmieras omlete pūrpakā (12)
Sveicināti! Vai kāds lūdzu nau redzējis Valmieras omleti pūrpakā, man kārtējo reizi veikalu plauktos nau atrodams kāds manis iecienīc gardums...:((( :D
Tiramisu kūka (17)
Sveicināti! Vai kāds lūdzu varētu precīzi/nosaukumu/ pateikt, kādus tieši cepumus izmanto tiramisu kūkas pagatavošanai? Esot Rimītiī, bet tie tur ir tik daudz, ka apjuku.
Kādi būtu šprotu salāti? (11)
Kādas sastāvdaļas man tur būtu jāliek-šprotes,vārīti burkāni,olas,majonēze,kas vēl?
Kā panākt, lai speķa pīrādziņi ilgāk būtu svaigi, nepaliktu sausi? (26)
Esat tik laipni un padalaties zināšānās pīrāgu lietās. Pēc tradicionālajām receptēm cepot pīrāgi jau otrā dienā ir sausi un zaudējuši savu ``pievilcību``. Nojaušu, ka ``palīdzēt`` varētu vairāk taukvielas, bet tās šķiet apgrūtina mīklas uzrūgšanu? Receptēs min miltu ... Pīrādziņi Speķa pīrādziņi
Kā pagatavot Canneloni? (11)
Mēģināšu pagatavot Canneloni. Internetā salasījos un saskatījos dažādus veidus. Radās jautājumi: 1. Kā dariet ar trubiņām? Ir vai nav iepriekš jāpavāra? 2.Gaļa kas tiek ievietota - jēla masa vai jau pasautēta? 3. Vai trubiņas var kraut 2 slāņos vienu virs otras?
Pēdējā laika gastronomiskie atklājumi (29)
Sakārojās kaut ko garšīgu, bet pati nesaprotu, ko, gribas ko jaunu- varbūt kāds var padalīties ar kādu nesen izmēģinātu recepti, veikalā atklātu produktu utml. Vienalga, kādas garšas un konsistences :)
atpazīt augli!!! (7)
...laikam ,,traka suņa,,murgi,,bet pēkšņi atcerējos,ka esmu ēdusi TO !!! :)) man garšoja!!! Tātad >>> tas bija sen. Auglis vai oga nezinu. Melns. /bet bija sagatavots,,iespējams,ka marinēts/ sajūtas starp olīvi un plūmi. Viegli vērās vaļā,iekšā jau bija tukšs :))),bet vieta ...
kārtainā mīkla (2)
Vai kāds var padalīties pieredzē, kā var panākt, ka kārtainās mīklas izstrādājumi pēc izņemšanas no cepeškrāsns nenoplok?
Pupiņu sautējums ar vistas fileju (6)
Warbuut kāds zin kā pagatavot pākšu pupiņu sautējumu ar vistas fileju?paldies:)
Ķirbji (16)
Vai piekrītat,ka visgaršīgākie ķirbji ir ar oranžo mizu?
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 641 līdz 660 (kopā 927)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010