Pašcepta maize - cieta garoza...

Reizēm uzcepu maizi elektriskajā cepeškrāsnī. Viss ir labi, tikai garoza sanāk ļoti cieta un bieza. Ko darīt, lai garoziņa būtu mīkstāka?

samila      Laukos no krāsns maizi izņēma, apslacīja ar ūdeni un apsedza ar drāniņu.
Esmu tā darījusi arī elektriskā krāsnī ceptai maizei.
Man šķiet, ka tā sanāk, ja cep par ilgu ;)

wip4  8 12 http://manasreceptes.blogspot.com/2007/06/maize.html paskaties, varbūt noder . Mamma lika cepeškrāsnī apakšā pannu ar ūdeni, tad nebija garoza cieta.

edora    1 Wip4 - paldies par linku , maizi mājās cepu jau labu laiciņu , bet tagad izmēģināšu jaunas receptes !

Lucy      Es ta arī daru,izņemu maizīti no krāsns un samitrinu rokas ar aukstu ūdeni un pāris x saīļoju ar rokām un dvielīti virsū.Garoza nekad nav cieta!

piteks      Es parasti izmantoju smidzinātāju - pavelku pannu drusku laukā un uzsmidzinu virsū ūdeni... 2012-03-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu