Hačapuri recepte

- ludzu uzraxtiet, kuri ko tadu gatavojuši /uz google nesutit/:)

Lovetta  2   nu man bija tādas lapiņas, no veca kalendāra...un tur bija hačapuri siera pīrāgs.
ņem vienu daļu miltu, vienu daļu cūku tauku, pieber nedaudz sāls, pierlej glāzi auksta ūdens. samīca kopā mīklā, saveļ mīklu bumbā un liek ledusskapī. kad atdzisusi klāj cepampannā plānā kārtā. pildijumā liek sarīvātu sieru vai biezpienu ar zaļumiem. ķiplokiem, paprikas pulveri un olām. virsū arkal klāj mīklas kārtu. pārziež ar olu un cep. līdz brūns un atlec no malām. servē gan karstu gan aukstu

Tessa      par cik pati esmu dzimusi Ziemeljkaukaza,cik zinu,biezpienu tur lieto maz,parsvara-brinzu,ta ir pasalja,un,ja to liek hachapuri ieksha,miiklai sali vajadzetu minimali.garshvielas,zaljumi-gan daudz.
pati neesmu cepusi.

Tessa      kapec uz googli nesutiit?/atnaca nosiekalojusies/vse,cepshu hachapuri.pareizi es teicu-brinza rullz,vakara majas pamekleshu gruzinju virtuves gramatinju un partulkoshu prieksh PA recepti.
google it ka ir aprakstiiti arii citi pildijumi,bet es atminos tieshi sho-ar miiksto sieru.ruguzhpiena miikla,brinza,zaljumi,olas.liidz vokoram.

[never]      Pildījumam vajag viņu sieru - sulguni, bet lv diezin vai tādu var dabūt. Tamdēļ pildījumam vajag gana mīkstu sieru, var kazas, ja tas nav ciets un klāt daudz dažādas garšvielas ( arī kinzu).
Mīklu no galvas neatcerēšos.

Skaidrite_Leeninna      Sulguni sieru redzēju Spices Rimī, gan jau arī citur ir.

Mandarin      Sulguni var dabūt arī Maximā, bet man ar to nepatika, kaut kā nekusa tik labi, labāk izmantot kādu mīksto siero.

poeTessa      hachapuri ir otrais ediens.hevsuru hachapuri pildiijuma,iznjemot sieru, ir garshvielas,bet rachas hachapuri pildiijuma ir pupinjas. adzharu hachapuri pec formas izskatas ka laivas,pildiijuma-ola.
1.variants.
no macioni(kefiirs,ruguzhpiens),olam,sals un kvieshu miltiem samiciit ne iipashi stingru miiklu,sadaliit 4-as daljas. katru izrullet "planaja pankuka`` pec pannas izmera(ej nu notrapi!!).katru sasmeret ar saulespukju ellju,salikt triissturiiti,atkal izrullet,sasmeret,salikt,izrullet beidzamo x.uz katru pankuku likt virsu pildiijumu apm.0,5 cm.pedejai pankukai ir jabut nedaudz mazakai,uzlikt to visam virsu un malas saspaidiit kopa.
pildiijums:sieru miiksto/brinzu ar rokam samiiciit ar olam un sviestu.masu sadaliit ka sniega bumbas(pikas) un atstat uz 2-3 stundam vesuma.konsistencei jabut cietakai par sviestu un to smere!!katrai pankukai virsu.
panna ielikt daudz sviesta,hachapuri uzlikt ar shuvem uz leju!! un cept 10-15 min uz videja uguns.kad viena puse izcepsies,apgriezt,izcepushos augshu sasmeret ar sviestu un olam un cept talak.apsmeret pedejo x ar sviestu un pasniegt.
0,5 macioni,2 olas,pustejkarote sals,2 glazes miltu,500g siera,2 0las smereshanai,pusglaze sviesta.parejo(sviestu,ellju)-uz acs.

poeTessa      2.variants:miiklu sadaliit 2.daljas,margariinu-seshas.katru pankuku izrullet,sasmeret ar margariinu,salikt ka aploksni,ielikt vesuma uz 2.stundam.proceduru atkartot 3x,koroche visu dienu vares perties.pedejo x izrullejot,sadaliit katru pankuku dazhos kvadratos,uzlikt riivetu sulguni/brinzu.kvadratus salikt atkal ka aploksniites,cept 20 min.karsta cepeshkrasnii.
3,5 gl.miltu,1ola,400g margariina,100g sviesta,1 deserta karote viina etikja,1 karoti degviina,1/2 gl.silta udens,riivets sulguni.
3.variants.viltus hachapuri.
biezpiens,siers,brinza+ola+kefiirs+soda un milti(uz acs),lai sanaktu miikla ka raugu pankukam.cept ka pankukas,pasniegt ar krejumu un daudz zaljumiem.

barbarosa9      Suluguni sieru jau ljoti sen Latvijaa var dabuut jebkuraa sevi cienoshaa veikalaa, bet vislabaako atradiisiet Cetraaltirguu.

piteks      Receptes valodā, kura tā arī nekļuva par valsts valodu:
http://www.womenclub.ru/cooking/1753.htm
http://www.good-cook.ru/tort/tort_148.shtml
http://www.ehau.ru/taxonomy/term/283?page=2
http://saechka.ru/kitchen/157/5177

Mēģināju ar Rīgas tirgū pirktu suluguni sieru. Neesmu ēdis hačapuri Gruzijā, tikai savu produkciju, bet īpašas izsmalcinātas izjūtas izpalika.
2012-03-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu