Kā vislabāk sagatavot bebra asti žāvēšanai?

Horrors (2012-01-14 13:52)    4 Sākumā vajag noķert bebru...

elsa (2012-01-14 16:51)      Bebra aste pārsvarā sastāv no taukiem un mugurkaula skriemeļiem. Vai to vispār ir vērts žāvēt? Tauki iztecēs un nekas pāri nepaliks.Nez, tā kā taukiem piemīt visspecifiskākā garša, es no to ēšanas izvairos. Kaut bebra gaļa man ļoti garšo.

art_deco (2012-01-14 17:21)      Es nezinu kā gatavo asti, bet iesaku šo pajautāt kādā speciālā mednieku portālā.

Hnosa (2012-01-14 17:58)      un ko ar to izžāvēto asti vēlāk darīt?

simanis (2012-01-14 18:26)      Ietin folijā un uz oglēm uzcep. Piegarša tāda patīkama, atgādina kaut ko no cūkgaļas žāvētas.

art_deco (2012-01-14 19:33)      Reku latviski
http://www.medniekiem.lv/discussion/2420/lv/

VIZUAALAAmaaksla (2012-01-15 02:17)      šnabī labāk ielikt, ne?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu