Tiramisu kūka

Sveicināti! Vai kāds lūdzu varētu precīzi/nosaukumu/ pateikt, kādus tieši cepumus izmanto tiramisu kūkas pagatavošanai? Esot Rimītiī, bet tie tur ir tik daudz, ka apjuku.

inuce (2011-06-05 21:56)      ...dāmu pirkstiņus!

inuce (2011-06-05 21:56)      ...dāmu pirkstiņus!

peksene1 (2011-06-05 22:05)      vicenzovo - ir lielās(400 g) un mazās(200g) pakas.

peksene1 (2011-06-05 22:07)      Es TOPā pērku.

Eiropa (2011-06-05 22:35)      selnij, ko t tā kā tāC ēbrejs, padalies tak ar recepti!

lotos7 (2011-06-05 22:57)      Tiramisu kuukai izmantoju Selgas shokolaades cepumus, sameerceejot, stipraa, pasaldaa kafijaa ar konjaku.

Moonlight_shadow (2011-06-05 23:55)      Ar tiem "vicenzovo" baigi uzmaniigi...nenromaali uzsuuc to kafiju un kuuka var sanaakt uudenjaina:) Ja izmanto "Selgas" cepumus, nekad nenoshauspi greizi:)

Eiropa (2011-06-06 00:34)      tag sēdēšu un gaidīšu rezultātu;)

Tulija (2011-06-06 00:51)      Man labāk garšo, kad taisu ar parasto biskvītu, nekā tiem pirkstiņiem, cepumiem

saulesjuura (2011-06-06 07:57)      Saka jau, ka visprecīzākā tiramisu garšo tomēr sanāk ar tiem "dāmu pirkstiņiem"...bet man ar ir pieredze ar to, ka par daudz slapja kūka sanāca(pirmoreiz gatavojot). Kā noņēmu kūkas malu, tā šīs - pilnā vārda nozīmē - aizpeldēja pa galdu :) biju šokā, bet bija arī smieklīgi, kā to kūku vācām kopā :)) Nākošreiz biju jau gudrāka un cepumus vispār nemērcēju, bet tik apslacināju ar kafiju :)

sakarigaa (2011-06-06 10:38)      Klasiskajam tiramisu krēmam lieto jēlus olu dzeltenumus, man tas nešķiet pieņemams, tāpēc tos nelieku. Lieku tikai mascarpone un putukrējumu. Cepumus tiešām labāk kafijā nemērcēt, bet tikai apslacīt. Sanāk vienmēr, varbūt tas nav tiramisu, bet garšīgi noteikti. Galvenais lai sastāvā būtu cepumi, putukrējums, mascarpone, kafija un kakao pulveris. Nesen biju pie itāļiem, viņi pasniedza tiramisu no cepumiem, kas bija plāni kā čipši un viegli kā biskvīts, neatceros kā saucās. Garšoja debešķīgi :)

kafelate (2011-06-07 00:01)      Jādarbojas zibenīgi ātri mērcējot, un viss būs kārtībā,izmantoju tikai tos dāmu pirkstiņus.

Ingaxx (2012-01-14 21:23)      Var uzcept arī pati - no biskvīta mīklas tādus garenus izspied uz plāts un sacep, cik vajag.

mauble (2012-01-28 23:04)      Lietoju tikai un vienīgi dāmu pirkstiņus,piekrītu,ka jārīkojas zibenīgi tos mērcējot.Loģiski,ka lietoju ,kā paredzēts ,jēlas olas.Kūka sanāk PERFEKTa,ja pareizā konsistencē sakuļ olu baltumu,tad nekas "neplūst" pa galdu.Pie kādas 4 pagatavošanas reizes to sapratu.Garšo burvīgi!Labu apetīti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu