Rabarberi

rabarberi foto attēls

Rabarberi - jautājumi un diskusijas

Rabarbermaizes recepte (6)
Ka uzcept rabarbermaizi
250 g rūgušpiena(kefīra), 1-3 olas, 150 g cukura, 1 tējk. sodas, vaniļas cukurs, taukviela (margarīns vai eļļa), milti. Sajauc mīklu skāba krējuma biezumā, izlīdzina uz pannas, virsū liek rabarberus(ābolus), apkaisa ar cukuru un kanēli, cep 250 grādos. Kad gandrīz gatava, var pārziest ar maisījumu no 1 olas, 2 karotēm skāba krējuma un 3 tējkarotēm cukura, tad cept gatavu. Variants - mīklā iemaisa rozīnes vai kādus citus žāvētus vai kompota augļus, tad virsū neliek neko, bet cep 200 grādos. Ha ! Domāji, ka neviens neatbildēs? Figu! :)
http://www.galopom.com.ua/Info/Cooking/Country_49/Dish_1841/
5 olas,250 g miltu,250 g cukura,10 lieli rabarberi,25 g pūdercukurura
Olas,cukuru un miltus sajauc vienveidīgā masā.Pannā ieber sīki sagrieztus rabarberus,uzkaisa pusi no kanēļa.Virsū uzlej iejaukto masu.Masai jāpārklāj rabarberi.Liek cepeškrāsnī 150 grādos.Cep aptuveni 30 min.
Beigās cepumam uzkaisa pūdercukuru sajauktu ar atlikušo kanēli.

1 paciņa sviesta, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu 9 olas,1 tējkcepamā pulvera,vaniļas cukurs,krējums.
Rabarberus sagriež,prber ar cukuru,lai 1 stundu pastāv.Taisa mīklu,izmanto 4 olas,mīklu lej plātē,ber virsū rabarberus.5 olas saputo ar cukuru un krējumu un pārlej pāri mīklai,uzkaisa kanēli. Cep un ēd.
man labāk patīk mīkla uz rauga bāzes. Varbūt būs arī kāda šāda recepte? ··· Rabarberi: Rabarbermaizes recepte lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»
Rabarberu biezpiena kūkas recepte (1)
Lūdzu iesakiet kūkas recepti no rabarberiem un biezpiena
Aizej uz bodi - nopērc sviesta mīklu, olas, cukuru, vaniļu, kaneeli, biezpienu un rabarberus. Mīklu izplacini uz plakanas, kantainas pannas, visu pārējo sacholkaa kopā, varbūt nedaudz šķidruma(pienu vai ūdeni) un uzlej pa virsu mīklai. kaneeli varbūt pabirdina pa virsu, ne maisa. Liec krāsnī, kad sāks smarzhot pēc rabarberu biezpiena kūkas - lieto uzturā bez šaubīšanās! ··· Rabarberi: Rabarberu biezpiena kūkas... lasīt visu diskusiju (1 atbildes) –»
Rabarberu ievārījums (24)
Padzirdēju par tādu opciju kā rabarberu ievārījums, jāatzīst ne tāds kādreiz ir taisīts, ne garšots..Internetā virkne receptes, iekāriens ir, šķiet mēģināšu, bet interesanti būtu dzirdēt kādu komentu, no cilvēka kurš tādu ir vispār ēdis.....
Mēs arī šogad pagatavojām ar apelsīniem - iznāca LIELISKS! Vakar nogaršoju rabarberus ar apelsīniem. Man garšoja. Pie saldējuma dikti feins tas skābumiņš. Ak mīļo stundiņ! Visparastākais ievārījums pasaulē. Ļoti labs visādām tortēm, rollbiskvītiem, ko starpā/vidū kārtām smērēt. Vislabāk garšo, ja savāra kopā ar zemenēm. Mana omīte to speciāli vārīja priekš tortēm, un vislabāk, ja katru reizi svaigu. Ak jā - rabarberi pirms vārīšanas obligāti jānomizo! :) ES vāru tīru rabarberu ievārījumu priekš mājas tortēm, ko likt pa starpām. Man neviens mājinieks tāpat vien to neēd, visiem par stipru. :) ··· Rabarberi: Rabarberu ievārījums lasīt visu diskusiju (24 atbildes) –»
Rabarberu maizes recepte (8)
Gribētu kādu garšīgu un viegli/ ātri pagatavojamu rabarberu maizes recepti!
Mīklai: 250g biezpiena
200g sviesta
3 gl. miltu
3 olas
2 ēd.k. krējuma
1 gl. cukura
1/2 tējk. sodas
1/2 tējk. citronu sulas;

Virsai rabarberi (āboli, ērķšogas....), krējums, cukurs, garšvileas pēc gaumes - kanēlis, vaniļas cukurs...

Mīkla garšīga, tika ātri nesakalst....
4 olu dzeltenumi, 4 edkarotes skabs krejums, 1 tejk soda, cukurs , milti, uztaisa biezaku par pankuku miklu, virsu rabarberus, parkaisa ar cukuru, kaneli, cep uz videji karsdtu! gatavam parliek pari sakultus 4 olu baltumus ar cukuru! uz 2min ieliek cepeshkrasni!! Super! Mmmm..
Ja kads man atvestu rabarberus, es ari uzceptu!
jurka, :DDDD

3 olju dzeltenumi , cukurs, milti, pienc- biezo pankuuku miilkas konsistencee virsuu - rabarberi, sajaukti ar medu, biezpienu (negraudainu), 2 olju dzeltenumi marmelaadi, sagrietu kubinjos, svaigu vaajpiena biezpienu,
kameer kuuks cepaas, kulj olbaltumus ar cukuru,kad kuuks gatavs, paarlej paari un ieshauj kraasnii uz paaris min.
Kas par foršām receptēm. Paldies!:)) Kaut nu būtu laiks tās izmēģināt! 1.Sagaidam,kad ir arī zemenes;
2. Nopērkam smilšu mīklu;
3. Izrullējam smilšu mīklu pannā;
4. Pārberam ar sagrieztiem rabarberiem, pārber nedaudz cukuru;
5. Pārber ar zemenēm - veselām vai pusītēm
6. Starp zemenēm samet piciņas - stingrās putās saputots olas baltums+cukurs (tipa bezē)
7. Cep gatavu un ēd gardu muti :))
··· Rabarberi: Rabarberu maizes recepte lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Rabarberi - ko no tiem pagatavot? (14)
Rabarberu daudz.Rabarberus savā sulā jau sagatavoju. Vai ir vēl kādi padomi?
Kā pareizi sasaldēt rabarberus? rabarberu limonāde, rabarberu ķīselis - šķidrais, biezais, rabarberu uzpūtenis, saldēti rabarberi, rabarberu plāCmaize, marinēta gaļa rabarberos :D
vēl ko?
mmm... rabarberu plātsmaize... :) nupat pie brokastu tējas baudīju pašas ceptu rabarberu plātsmaizi :)) vakaros fixi izvaaru rabarberu -zemenju kjiiseli - silts un ar saldeejumu kaa radiits vasarai!
plaatsmaizes vien cik varianti - ar kaartaino, ar rauga, ar biksviita miiklu, tikai ar olinju& kreejumu paari, vai veel drusku biezpienu pa virsu. Pele_chiibaa - paldies par atgaadinaajumu, ka jaasasaldee!
··· Rabarberi: Rabarberi - ko no tiem... lasīt visu diskusiju (14 atbildes) –»
Rabarberu receptes (10)
Tā kā ir rabarberu laiks,kādam ir jauna recepte ko derētu izmēģināt...?
rabarberu ievārījums ar banāniem:)apetītīgs! man kautkur bīja mājās raberberu kvasa recepte..baigi labais vajadzētu parakties. Es daru taa: Sapleeshu daarzaa visus izaugushos, notiiru sagriezhu, katlaa apleju ar uudeni, karseeju liidz vaaraas, tad neleju + cukurs vai medus(gatavoju dzeerienu).
Biezumiem pieleju veel uudeni+cukurs, roziines, kaneelis, kartupelju ciete = kjiiselis eedams. Nav paaraak skaabs. Un dzeerienu (koncentraats+uudens) arii dzeram vairaakas dienas...
raberberu ievaariijums ar zemineem,arii njammiigs!:))) Tikai jaunas receptes der? Rabarberu kūka visņammīgākā! ··· Rabarberi: Rabarberu receptes lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu