Jusu miiljakais ediens ikdiena un svetkos.

man viss ir apnicis,varbut,palasoties,radiisies iedvesma briivdienu pusdienam))

iterators      jopcik cikos jāieronās???

man tos pildītos liellopu gaļas veltnīšus, lūdzu:)

un saldajā melleņu klimpas:)

sandra1111      pikantās lēcas,,,,mmmm,,,ikdienā ar ingveru.

Skaidrite_Leeninna      iterators jau pasteidzās... kad uznāk iedvesma, viltotās irbītes ir topā...:)

Alpuvijolite      Liellopu gaļas gulašzupa ar pupām un ne kartupeļiem:)

lucia41      ikdienā nav nekas garšīgāks(manuprāt) par miežu biezputru ar sīpolu,šķinķa mērcīti,bet svētkos smeļos iedvesmu portālā piegalda.lv
labu apetīti!

Elizabete_1      Man tie smalkie ēdieni ātri apnīk un tos mēs gatavojam labāk svētku galdam... es visu laiku atgriežos pie parastajiem, tradicionālajiem latviešu ēdieniem...es pamatā eksperimentēju tikai ar mērcēm, kuras dot iespēju vienu un to pašu ēdienu izgaršot atkal un atkal....bet mans mīļākais ikdienas ēdiens bija un paliek kotletes...kuras es patreiz arī gatavoju...ar sēņu mērci saldajā krējumā un tikko novārītiem kartupeļiem un dzērveņu mors....mmmmm nu kas var būt labāks par to :) labu apetīti ...

riita_kafija      Vistu spārniņi ar medu un ķiplokiem. Un glāze sarkanvīna. Mmmm.... :) Ideāls darba dienas noslēgums.

Horrors    1 Vot, vot, vot... tipiski Latvieši. Pirmais pierīties, tad parunāt par seksu (tikai parunāt) un beigās citus pamācīt dzīvot. Pirmie TOP trīs temati šeit :D

VC6013      Pēdējā laikā mirstu nost dēļ visa veida dažādu sakņu sautējumiem un elementāras, karstas, karstas svaigu kāpostu, burkānu un kartupeļu zupiņas ar krējumu. Varētu katru vakaru, mēnesi no vietas, tik kas tev deva. Putnu gaļa un sēnes vai zivs mūs visus interesē labi ja reizi nedēļā. Svētkos, hm svētkos bez laba saldējuma nekur. Mana jaunatne /meitas drauga talants/ pāris reizes gadā mani apdāvina ar milzīgām skaisti iesaiņotām no dabīgā materiāla kastēm pašu taisītām šokolādes trifelēm un marcipāna konfektēm, mēli norīt var, bet bliež pa gurniem ar pamatīgi.

jollyroger      glābj tikai rolltons

sophia_      Cezara salati, tomatu zupa un marcipans.

Horrors      jollyroger, Tevi arī?

mieru_tikai_mieru      ikdienā: vistas filejas, pupiņu, kurkurūzas, paprikas un čilli sautējums. Ātri, krāšņi un sātīgi.
svētkos: ļoti labprāt negatavotu neko :) Svētki tomēr.

_Biezaa_vecmaamina      Mēs bieži vien taisām panētus šampinjonus un panētu siera šķēli, ko panašķēties. Panē olā vai šķidrā mīklā un rīvmaizē un vāra vai cep uz pannas palielā eļļas daudzumā. Lai siers neizkustu, eļļai jābīt pietiekami verdošai, apcep ātri panējumu, ātri uz otru pusi un šķīvī iekšā. Panēti šampinjoni ar labie.

_Biezaa_vecmaamina      Bļa, pārlasot pašai až spļaudaki mutē saskrēja, viss, eju uz ķēķi. :DDD

MaryClaire      /aplaizās/ mājās gatavota siļķe kažokā. un sviesta vafeles, kur puse no miltiem aizvietota ar kartupeļu cieti.

nū, es te ieeksperimentēju - parastajam ķīnas kāpostam pieliku pusi no granātābola sēklām. un pārējo kā tradicionāli - sintētiskos tomātus, gurķi, sarkano sīpolu (pusi), un aizdarināju ar Spilvas diļļu mērci, piešpircējot klāt arī eļļu. bezgala labi garšoja - puse no lielās baltās bļodas bija mana.

kudala      svētku reizē galdā parasti bija cepelīni( vispirms apcepti un tad sautēti), vai tīteņi krējuma-tomātu mērcītē:) mmmmm , labais:)

dobermans    1 ikdienā - ceptas olas ar speķi. svētkos - speķis ar ceptām olām :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu