Skābēšana

skābēšana foto attēls

Skābēšana - jautājumi un diskusijas

Kāpēc skābētie gurķi stiepjas un palikuši glumi? (2)
Skābeju kā parasti - ieskābusus nolēju, uzvāriju, aplēju atkal, vāku virsū un vēsumā, bet dažas burkas palikušas glumas, stiepjas ka sēnes. ., kapēc?
Ko te piesārņot interneta vidi ar visādiem puvekļiem, vajag nopirkt konteineru un vismaz pa desmit gadiem reizi iztīrīt un izdezinficēt glabātuvi. Āmen. Pirmkart izkarse un izmazga burkas, neliec virsu plastmasu vacinus.
Gurkus ar vaig mazgat.
Glumi palike jo gais ticis klat, vai nu caur vacinu, vai ar palicis pirms aizvakoji.
Pec aizvakosanu karstus nav janes aukstuma lai atdziest telpu limeni, un tad uz glabatavu.
Vel var but glabatuve bija temperaturu mainas vairakas.
Vai ari gurki paraugusi bijusi?
Bet to kas glums pardot uz KF. joks. Met lauka un basta.
··· Skābēšana: Kāpēc skābētie gurķi stiepjas... lasīt visu diskusiju (2 atbildes) –»
Sprāgst skābētu gurķu burkas (10)
Labāk pasakiet ko darīt ar gurķiem kas sprāgst augšā! Netaisīju vairākus gadus un tāpē laikam nohaltūrēju. nevar divus darbus darīt reizē - gurķus skābēt un ņemties ar sēnēm...:((
Mana mamma kaisīja uz vākiem rupjo sāli. Nav ne jausmas, vai tas palīdzēja, taču to nu viņa darīja. vai gadiijumaa nelietoji jodeeto saali? Nomaini marinādi un vēlreiz uzkarsē...bet labāk izmet un taisi jaunus! vairaak etikji vajag varbuut vākus nenovārīji,vai burkas neizkarsēji? ··· Skābēšana: Sprāgst skābētu gurķu burkas lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Sēņu sālīšana, skābēšana (11)
Padalieties ar savām zināšanām sēņu sālīšanā,skābēšanā utt, tikai negribu marinēt:) Vakar divus grozus ar bērzlapēm pielasiju:)
Kas var buut vienkaarshaaks - izvaari, nosusini, vecmamma susinaaja audekla kulee kaadu dienu, veel teiciens - chiikst kaa seenju kule. Bet nav nepiecieshams tik ruupiigi. Un saali stikla burkaa, labaak lielaakaa. No diviem groziem diez vai sanaaks vairaak par 2 3-litru burkaam. Bet saspied taa, lai sula pa virsu, ja vajaga - uzliec slogu(kaut ko tiiru un smagu) Obligāti ķiploki lielās daivās, melnie graudu pipari, ķiršu un upeņu lapas un diļļu galvas... liek kārtām - sēnes - zāļumus - zēnes - zaļumus...man ir liels māla pods, un līdz Jāņiem ir sālītās sēnītes:)))0 ļoti garšīgas ir skābētas sēnēs.un taisa tā.izvāra un tad liek iespējami vēl siltas traukā kārtām`- sēnes, ķiploki, dilles ar kātiem sagrieztas, sāls, cukurs.nu apmēram tāpat, kā gurķus kad skābē.tad kārtīgi piespaida, uzliek kādu slodziņu un liek pagrabā.var ēst visu ziemu un ir fantastiski garšīgi. Izlasi papriekš taarpainās:)))) ķiplokus noteikti nelieku,ciest nevaru to smaku.
Es lieku litra burkās ar ar švielām sālūdenī.
··· Skābēšana: Sēņu sālīšana, skābēšana lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu