Citronu kūka

daudz variāciju receptēs,,,nezinu kuru izvēlēties, vai ir kāda pieredze, ar lemon curdu?

selavi_5 (2012-02-09 15:02)      Daudzi slavēja veikalā pērkamo (laikam Dzirnavnieka) citrona kēksu. Pamēģināju, pieliku vēl aprikozes, garšoja visiem.

Ingaxx (2012-02-09 16:38)      Konditorejās ir speciālas esences un piedevas krēmu pagatavošanai, jo ar dabīgām izejvielām nevar dabūt tik izteiktu garšu. Aizbrauc uz Gemoss vai RCP un iepērc visu, ko vajag, bet tur būs palielos iepakojumos. Tas laikam ir Salas kioskiņš, ej un pārdevējai uzprasi, kas tas par krēmu, es patiešām tagad neskriešu turp un neintervēšu tā uzņēmuma darbiniekus.
Bet tā pa lielam - paņem saldo krējumu, saputo ar Maskarpone bez piedevām vai Ricota biezpienu, pievieno cukuru, garšvielas, piespied kautvai puscitronu, krāsvielu gan jau ka vajadzēs (Rimītī redzēju jaunumus visādus kūku dekorēšanai), pievieno želatīnu uzbriedinātu un izkausētu un puto. Saputo, liec uz biskvīta, kad sastingst - tad pārlej ar balto vai melno šoko un apēd.
Ja vajag vēl kautko pamatīgāk vai konkrētāk, tad Tev jānāk pie manis kursos, tie būs maksas. Par brīvu man "slinkums" citus mācīt!
Kaukā tā.

straujaa (2012-02-09 16:41)      ir lapa cetrassezonas.lv, tur atradīsi lemon curd recepti.

ingryda (2012-02-11 06:50)      Good Food- tas ir pirmeerotaakais UK zjurnaals/maajaslapa lemon curd un "dajabkam" citam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu