Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Vai cilvēki ziloņa gaļu ēd? (20)
Ziloņa gaļu ēd cilvēks? Es zinu, ka ēd čūskas, tarakānus, krokodilus, un vēl daudz ko. Bet vai ēd arī ziloņa gaļu? Zilonis ir zālēdājs. Tātad varētu būt ēdams. Ja neēda tad (atceraties antīkos zīmējumus) kāpēc mūsu priekšteči medīja mamutus. Mamuts taču arī ir spalvains zilonis. Ja medīja ēšanai...
Ciedru rieksti (8)
Kur Rīgā var nopirkt nelobītus ciedru riekstus?
Kā nesaplēšot izņemt iepakojumā ielipušas olas? (9)
Viena ola ieplīsusi, iztecējusi pa visu kartona kastīti un pāris dienu laikā iecementējusi pārējās olas. Kā viņas nesaplēšot dabūt laukā? Mērcēšana ūdenī nepalīdz... Olas
Sals zupā (28)
Cik jūs likat sals, uz kastroli, apmēram 3.5-4 litri ? Uz ēdamkarotes. Sāls
Vai Jums garšo suši ? (50)
Un vēl 1 saistīts jautājums pie reizes :) Vai mūsdienu „Īstam Vīrietim” jāprot meistarīgi apieties ar tiem kociņiem ko izsniedz karotes vietā? :) Uzreiz saku, jautājumi neuztrauc, statistiku nevācu, tikai ziņkārība :) Draugiem spēlē saskaņas mērītājs daudzas meitenes iekeksē, ka vakariņu laikā...
Sausā RAUGA izmantošanas daudzums salīdzinājumā ar paciņu raugu. (13)
Man ir no vecmāmiņas n-tās receptes, kur ir norādīts PACIŅU presētā rauga daudzums, kas izmantojams tai vai citai receptei, bet mājās ir sapirkts SAUSAIS RAUGS. Lūdzu, lūdzu palīdziet man saprast - ja piem. vecmāmiņa receptē rakstīts, ka tiek izmantota 1/4 daļa rauga paciņas - tad nu vismaz... Raugs Sausais raugs
Kādas ir jūsu atsauksmes par alu Labietis? (30)
Fb reklāmas ,ka vedīs līdz durvīm. Neko negribu reklamēt , pat prātā nenāk. Alus
Lielogu dzērveņu sukādes (3)
Vai kāda/s ir taisījusi/is lielogu dzērveņu sukādes? Šobrīd man top šīs sukādes, bet sapratu, ka pati nekad tādas garšojusi neesmu un nemaz nezinu kādam jābūt rezultātam. Tad nu man interesētu, kāda viedoklis, kas tās ir gatavojis līdzīgos apstākļos kā es to daru (elektriskajā cepeškrāsnī un... Sukādes Lielogu dzērvenes
Ko teiksiet par BARCELO RON DOMINICANO? (7)
Vai var lietot, vai tikai peles indeet?
Produkti eļļā. (9)
Prasot pārdevējam,piem....kādā eļļā ir siļķe,rausta plecus!Palmu,motoreļļa?
Mazāk kaitīgie gardumi (28)
Kas ir veselībai mazāk kaitīgie saldumi/gardumi? Ar ko jūs našķējaties, kad sagribas ko saldu? :)
Kur nopirkt "cepjamkastroli-pīli"? (26)
Tā nav ēdamā pīle, bet cepjamtrauks,/cepetim, sautējumam/ tie bija agrāk tādi ovāli, biezām malām, nevaru nekur pamanīt, varbūt jūs ieteiktu , kur to var nopirkt? Pannas
ĒDIENS VIENO CILVĒKUS (22)
Tikko izlasīju šo teikumu un sapratu, ka es tak neesmu vientuļa.. jo es tak varu būt kopībā, kopā ar tiem cilvēkiem, kuri dievina melleņu klimpas, kartupeļu pankūkas, sālītas sēnes, šokolādes brauniju un ... ēdienu ar no saukumu "alus". Vai te ir tādi cilvēki, kuri šo visu arī "mīl"?
Laba šķīstošā kafija (23)
Ludzu iesakiet, ja kads pats lieto labu (videji stipru)skistoshas kafijas marku, kas pieejama musu bodēs. Dzeru tikai skistoso. Kafija
olīveļļa CEPŠANAI (20)
Nu kā lai saprot kuru olīveļļu tad ir pareizi izmantot cepšanai??? Pavisam ir skaidrs tas, ka ja dūmo cepot, tad nevar. Bet kā saprast pirms esmu to vēl nopirkusi? Visur internetā un žurnālos rakstīts, ka cepšanai jāizmanto tās eļļas, uz kuras pudeles rakstīts EXTRA VIRGINE. Bet tas absurdākais ir...
Kā pareizi žāvēt ābolus? (11)
Kā pareizi iegūstami žāvēti āboli (bez moderniem aparātiņiem)? Āboli Žāvēšana
ko darīt ar aļņa gaļu? (17)
mani mīļie viedie virtuālie biedri, iesakiet, lūdzu, ko interesantu varētu pagatavot no aļņa gaļas. Internetā neko interesantāku par kotletēm un karbonādēm neatradu. īpaši mani interesētu mērcīte, ko varētu likt klāt. Alnis (aļņa gaļa)
Kapec zives ir palikusas tik dargas?:( (28)
agrak tak gala vienmer ir bijuse dargaka par zivem.tagad pat suda renges vai heks maksa bargu naudu.lasi negi vispar sausamas.no kurienes uzradas tas lelas cenas?
udenīga sula no burkāniem (15)
tiku pie dažas kilo burkānu (tādas kā pārdot veikalos), izspiedu sulu, padzērām nedaudz, pāris litrus novarīju un nokonservēju - sūla bija tik un tā gandrīz bekrasaina, bet pavarot palika kā netīrs udens, kāpēc nav orānža ? nezinu, varbūt zāle agrāk nebija zaļāka kā musdien, bet burkāni...
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 21 līdz 40 (kopā 892)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu