Krabji

Krabji - jautājumi un diskusijas

Kā pareizi jāēd krabji? (26)
Nu tie milzīgie, ar cietām čaumalām. Vakar bija divas bļodas ar kājām un spīlēm, plēsām un dūrām un urbinājām to miesiņu ārā. Bet kā tas notiek glaunā ēstuvē?
Man jau gan labas atmiņasa par tiem krabjiem! :) Savulaik, pa Kamčatku staigājot, dabūjām no vietējiem zvejniekiem palielu kaudzīti - jau novārītus, jo pašiem nebija tik liela ugunskura katla līdzi. Nu, gardi bez gala un arī tās gaļas stipri vairāk nekā mūsu vēžu kājiņās... Fiicha ir pashaa procesaa un rezultaats ir nemazaak baudaams! Seedi un knaksties uz nebeedu. Atziistu vairaak LV veezjus vai arii tos moshkjus taadaas vietaas, kur vinjus zvejo, nevis ntaas reizes saldee un tad pasniedz kaa kaadu supersvaigu produktu. Ljoti atshkiraas garshas. es ceru ka lieta grozas par langustiem un omariem, kur glaunas vietas tam ir domatas spec standzinas un trauks uz galda ar citron udeni, ed labak kartupeli un tev nebus jadoma Īstie krabji ir šitādi :)
Galvenā ēdamā vieta ir spīles, priekš kurām ir speciālas standziņas. Vēl var paurbināties ķermenī, gar sāniem, tur arī ir ēdama gaļa, bet galvenais ir spīlēs. Ir pat tāda "humāna" krabju ķeršanas metode - noķer krabi, nolauž viņam vienu spīli un palaiž atpakaļ. Krabis ar vienu spīli spēj dzīvot, bet otra viņam ar laiku izaug vietā.
Sameklēju krabju ēdāju bildi no ASV! Ar āmuriņu šos klapē! ··· Krabji: Kā pareizi jāēd krabji? lasīt visu diskusiju (26 atbildes) –»
Krabju salāti (20)
Kādreiz krabju salāti bija topā, bet pēdējā laikā aizmirsušies. Iesakiet, lūdzu, savas krabju salātu receptes.
Mana krabju salātu recepte: rīsi, krabju nūjiņas, svaigs gurķis, marinēta kukurūza, vārīta ola, majonēze. Lai ko tiem krabjiem piļītu klāt, tospēc sagriešanas vajag apslacīt ar citronu sulu. Tad tie krabji iegūst GARŠU. Krabju nūjiņas, ķīnas kāposts, svaigs gurķis, dilles, majonēze ...man pa vienkāršo>>> olas,nūjas,zaļie zirņi,sīpols,majonēze . :) Man atkal pie šiem salātiem liekas, ka galīgi garām ir likt klāt-puravus, kinas kapostus, ananāsus, zirņus, sīpolus utt. .Man garšos vienkārši un garšīgi. Krabju nūjiņas, olas, svaigs gurķis, paprika, kukurūza, rīsi, majoneze, mazliet sinepes, protams, ka garšvielas. Bet es saatigumam un garšai pielieku vel klāt vārītu vistas gaļiņu:) ··· Krabji: Krabju salāti lasīt visu diskusiju (20 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu