Tadžina

Tadžina - jautājumi un diskusijas

Kas lieto tadžīni? (7)
Vai ir kāds, kas lieto tadžīnu ēdienu pagatavošanai? Kāda ir pieredze un iespaidi?? Vakar ieklīdu veikaliņā, kur pārdod, izskatās jau interesanti, reklāma arī tā neko un tieši tāpēc nolēmu apjautāties...
Pašam mājās nav, bet esmu vairākkārt viesojies pie tādiem - kur reizēm gatavo ēdienus tajā podā. Nu, neteikšu, ka garšas ziņā būtu kas īpaši labāks, vnk - nedaudz savādāk... Bet exotikai, lai šad tad ko pagatavotu tajā māla piramīdā - protams, var iepirkt... Es ar` tikai viesos baudīju tādveidīgus pagatavojumus. Iespaids? Man patīk īstās un smagās pannās gatavoti ēdieni, tā ka viss sulo un smaržo labi, bet tas... šmeka trūkst kaut kā. It kā kaut kā nebūtu...
Nē, nu ja diendienā izveidotu pieradumu uz līdzīgu barību, ok.
Kārtīgas čugunpannas, restes, grils... mņam/ņam.
Esmu ēdusi tadžini gatavotu ēdienu - bija pat ļoti garšīgs. Reizēm ir svarīgi pagatavot pareizi ēdienu pēc sajūtām un garšas,un uz kā to pagatavo,nemaz nav tik svarīgi.... Tadžīne ir super ērta piknikiem, kur gatavo ēdienu uz grilla vai arī ugunskurā. ··· Tadžina: Kas lieto tadžīni? lasīt visu diskusiju (7 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu