Fazāna gatavošana

Nopirku fazānu, pārdevējs teica, ka esot dievīgi gards, nekad neesmu mēģinājusi un nezinu kā gatavot, varbūt Jums ir kāda laba ideja, padoms un recepte fazānam

Drole      Atkariigs, vai tas ir fazaans vai fazaanene un savvaljas vai fermas, kaa arii tas, kaadi paareejie ingredienti pieejami. Skaties franchu receptes, vinji uz fazaaniem labi pieshaavushies.

falko_1967      tas pats kas vista.tikai kaulainaaks.

MedMaasjuks    1 Paskaties:
http://www.irlaiks.lv/receptes/maincourse/birdfood/article.php?id=3657

http://www.la.lv/gailenem-pildits-fazans-ar-sali-cepta-pastinaka-biezeni-cuku-pupam-un-gailenu-kremu
%E2%80%A9/

Drole      Fazaaniene ir mazaaka, bet tev jau nav otra, ar ko saliidzinaat.

http://behind-the-french-menu.blogspot.fr/2013/11/faisan-pheasant-on-french-menus-behind.html

http://www.marmiton.org/recettes/recherche.aspx?aqt=Faisan

NL_O  3 1 Receptes nav; ieteikums gan: pirms pirkt Latvijai diezgan eksotisku putnu, prātīgi būtu iepriekš painteresēties - nez, kā gan tādu pagatavot!?

Bet ja nu pirkums bijis spontāns, tad arī recepti pašai būtu jāizdomā spontāni; paļaujoties uz iedvesmu un fantāziju. Atkarībā no kulinārās pieredzes sanāks vai nu delikatese, vai arī kas gluži pretējs... Veiksmi!

JurisK    1 Kaulaina vista ar tumšu gaļu. Vislabākais jebkuram medījumam - šmorēt. Tas ir - apcept un sutināt ar dārzeņiem un garšvielām. Vienkāršii un garšīgi, ja būs pareizās sastavdaļas. Pildītu zosi grūti dabūt mikstu, ar fazānu, visdrīzāk, nekas nesanāks(tas par tām gailenem)

BooS  2   Fazāns ir lākarina. (lai papūst!) ! Fazāni nāk no Francijas utt ! (karināt gaļu pūdēties tas ir normāli tumšajai gaļai! Tas ir vesels rituals , kā fazānu gatavot!
Bet, ja jums iesmērēja jau gatavu - tad tas viztizamāk ir tītars - parastais!

Karmensita      pārdevējs pateiks visu ko, lai tikai nopirktu

neuztraucies, netā piemeklē kādu receptonu, kas pašai iet pie dūšas

Karmensita    1 http://forums.delfi.lv/read.php?f=110&t=995&a=2

xxx3x  1 1 Putns paliek putns un neatšķiras ne ar ko no pažobelē noķerta baloža vai lielveikalā nopirktas Ķekavas vistas.Uz pannas apcep mazliet brūnu,tad katlā iekšā,pievieno sīpolu,ķiploku,piparu,sāli un lauru lapu,bet arī ūdeni vajag un kad atlec no kauliem,tad ir gatavs un ņammīgs.Vēlu veiksmi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu