Bebra gaļa

Bebra gaļa - jautājumi un diskusijas

Bebra gaļas pagatavošana (10)
Ir bebra gaļa , bet nav nekādu zināšanu kā pagatavot ko garšīgu, varbūt varat ko ieteikt!
Sasliku var pagatavot! Esmu redzejusi ka to dara, bet pati gan neriskeju pagarsot:) Domāju - gaļā kā jau gaļa.. cep vai šmorē... ar sīpoliem un c.garšvielām. Kad sutināsies - pagaršo un liec garšvielas vairāk vai mazāk. esmu tikai ēdusi bebra kūpināto desu -ļoti garšīgi. Super ņammīga-īpaši žāvēta, var arī šmorēt, droši ēdama, nenožēlosi. Marinē kā meža gaļu. Var paturēt kādas 2 st vai vairāk alū (gaišajā) vai paniņās, būs mīkstāka.Precīzu recepti tagad nepateikšu, jo viss tika darīts uz izjūtu.Lai izdodas! Nepiekrītu, ja žāvē strauji, tad sanāk sausa.(Bet tas jau vīriešu ziņā).Etiķi var likt, tikai ar jūtām. Un šmoris sanāk labs. Lai būtu mīkstāka var pielikt nedaudz cukuru (atkarībā no daudzuma līdz pat deserta.karotei). Par sāli pareizi-bet jebkurai marinādei jau labāk panākt vēlamo efektu ar garšvielām, nelietojot sāli kā tādu. ··· Bebra gaļa: Bebra gaļas pagatavošana lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Bebru gaļas desas (1)
visā netā viena un tā pati recepte atrodama, nekādas dažādības, varbut varat ko ieteikt?
visu var mainīt ar piedevām .... un tie jau ir eksperimenti ... ķimenes, ķiploki, puravi, pētersīļi
Var mainīt malku ar kuru kūpina, ļoti laba ir svaiga rožu dzimtas malka nelielās devās kopā ar sausu alksni - ābele, plūme, rozes, ķirsis .. laba garša ir pūpolam (sevišķi nēģiem)
··· Bebra gaļa: Bebru gaļas desas lasīt visu diskusiju (1 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu