Bebra gaļa

Bebra gaļa - jautājumi un diskusijas

Bebra gaļas pagatavošana (10)
Ir bebra gaļa , bet nav nekādu zināšanu kā pagatavot ko garšīgu, varbūt varat ko ieteikt!
Nu es shmoreeju. Vispirms iemarineeju ar citronu sulu (dabiigo), cukuru, pipariem vegetu var arii lietot dilles svaigas vai žaaveetas, kiplokus, siipolus sameetaa pastingru uz apmeeram diennakti atkariibaa cik lieli gabali. Peec tam var cept kaa shashliku vai shmoreet. Daru taa - sabruuninu uz pannas cukuru un liku virsuu galu, kad apcepusies bruuna (no cukura) lieku katlaa un uzleju karstu uudeni taa lai nosegtu galu sutinu uz meerenas uguns kameer gala miiksta, ja vajag pielieku veel garshvielas. Uztumee ar miltiem, bet var arii to nedariit pielik saldo kreejumu uzvaara un gatavs. Labu apetiiti! Super ņammīga-īpaši žāvēta, var arī šmorēt, droši ēdama, nenožēlosi. Marinē kā meža gaļu. Var paturēt kādas 2 st vai vairāk alū (gaišajā) vai paniņās, būs mīkstāka.Precīzu recepti tagad nepateikšu, jo viss tika darīts uz izjūtu.Lai izdodas! esmu tikai ēdusi bebra kūpināto desu -ļoti garšīgi. Sasliku var pagatavot! Esmu redzejusi ka to dara, bet pati gan neriskeju pagarsot:) Domāju - gaļā kā jau gaļa.. cep vai šmorē... ar sīpoliem un c.garšvielām. Kad sutināsies - pagaršo un liec garšvielas vairāk vai mazāk. ··· Bebra gaļa: Bebra gaļas pagatavošana lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Bebru gaļas desas (1)
visā netā viena un tā pati recepte atrodama, nekādas dažādības, varbut varat ko ieteikt?
visu var mainīt ar piedevām .... un tie jau ir eksperimenti ... ķimenes, ķiploki, puravi, pētersīļi
Var mainīt malku ar kuru kūpina, ļoti laba ir svaiga rožu dzimtas malka nelielās devās kopā ar sausu alksni - ābele, plūme, rozes, ķirsis .. laba garša ir pūpolam (sevišķi nēģiem)
··· Bebra gaļa: Bebru gaļas desas lasīt visu diskusiju (1 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu