Mērce bez miltiem
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?Solari 2 saldais krējums - nedaudz pavārot tas sabiezē.
Mezhavecis 7 http://www.receptes.lv/receptes/vina-merce/
Eneile 1 5 Ar kokosriekstu pienu sanāk tīri feinas mērces, i nav ne mazākās vajadzības pēc miltiem.
[never] 1 1 Kādam nolūkam, koncentrēts buljons, kad paliek vēsāks arī biezē.
Ingaxx 1 1 Ķīniešu ēdieni arī netiek tumēti ar miltiem, bet ar kartupeļu vai kukurūizas cieti un sojas mērci, vīniem...
mojito 2 1 Jaa,ciete aizvieto miltus,bet to obligaati jaaksjaida uudenii! Miltus jau arii ,itkaa....
neaizskarama savārot saldo krējumu ar piedevām(kaperiem,vītinātiem tomātiem,sieru utt) beigās piespiež citrona sulu un mērce sabiezē,bet nevar vārīt ilgi,jo var saiet kunkuļos.
andzipa 1 Nepifiksēju, bet Elmāra raidījumā bija lab mērce (`mazkaloriju, pie tam) - ar dzērvenēm!... paskaties netā!
Ezjule Var krējumā iejaukt kartupeļu miltus un iemaisīt karstā buljonā
maasinja25 jebkursh shkjidrums,ilgaak vaarot,zaudee dalju sava piesaistiitaa uudens,t.i.,tas vnk iztvaiko,liidz ar to jebkuru meerci var ieguut vajadziigajaa konsistencee ar parastu novaariishanu jeb reduceeshanu...liidz ar to meerce kljuust koncentreetaaka un garsha piesaatinaataaka,ar ko jaareekjinaa,to gatavojot,citaadi var sanaakt taa,ka uztaisi it kaa super-puper meerci,bet garsha taada,ka mutee notureet nevar ;)
avenekazene 1 Lieliski der kukuruzas milti, tie ir veseligie ari tiem, kam ir ipasaas dietas..... 2021-09-07