Marināde

Marināde - jautājumi un diskusijas

Pīles cepetis (10)
Labs vakars! Vai kāds var, lūdzu, padalīties ar savu recepti, marinādi pīles cepetim? Bez kāpostiem un āboliem. Paldies!
Vot apbrīnoju šitos cilvēciņus- viņam uzcept feiku ir viegli, uzšņāpt rindiņu Oho nav grūti bet lai palūrētos pa googli-- neeee! ...tas taču ir tik drausmīgi sarežģīti..!!!!!! Ideāli-ar medus marinādi ieziest ārpusi, bet iekšpusi ar apelsīnu un sīpolu dzemu! Vēl var arī pildīt. Bagātīga garšas buķete! Ķiršu kompots "ļoti sarežģīts"! :D es daru tā
uz 1, 5 kg pīli ņemu 4 ēdamkarotes krievu sinepes un tik pat daudz medus sajaucu kopā un iemasē pīlē .....nedaudz jūras sāli un piparus arī, vislabāk atstāt nakti, lai iemarinējas
tad satinu folijā, lai nesedz visu pīli 30 min. 200 grādi tad 180 1,5 stunda un noņemu foliju tā vēl kādas 20 min.un tad liek galdā ....
Nesen pa TV vienā filmā teica, ka iepriekšējā dienā esot pīle jāieziež ar apelsīnu, lai labāka garša.
Pati neēdu, nezinu.
··· Marināde: Pīles cepetis lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Iesakiet marinādi vistu kūpināšanai (4)
Gribu kūpināt vistas.Lūdzu iesakiet pārbaudītu marinādes recepti.
etiķa esence,kadiķogas melnie pipari,sāls,cukurs,zaļā paprika,ķiploki.
marinē 12 stundas ,žāvējot pārlej ar marinādi,gatavas var pārkaisīt ar rīvētu sieru.
0.500 sals,5 litri udens,150 gr cukurs,150 ml esence,25 gb pipari,10 gd smarzigie pipari,5 gb krustnaglinas,5 gb lauru lapas,800 gr kiploki skelites,marinadi uzvara atdzese,lej virsu vistam,ar so marinadi pietiek 4 vistam ( vistas atverta veida un marinade tur 12 - 24 stundam ja ilgak baigi stipras sanak.:DSupeer!!!!!!! proporcijas nepateikšu,lieku ļoti daudz garšvielas,vasarā arī zaļumus,dilles,pētersīļus,selērijas,baziliku+ sāls,cukurs,etikis,citrons
kā kuru reizi,citreiz ar ķiplokiem marināde,citreiz ar daudz,daudz sīpoliem,vienu vai otru,abus ne un abos gadijumos sanāk perfekti garšīgi,lieku arī klāt sinepes un ļoti asu garšvielu,kura atvesta no Bulgārijas.
Ekspementē,nekas nebūs greizi,būs garšīgi.
Lai izdodās!!!
Manuprāt marināde bojā garšu.. Lietoju ar brūkleņu mērci.. Vesch! ··· Marināde: Iesakiet marinādi vistu ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Marināde vistas šašlikam (11)
Nu tā... Visi zin ka tuvojās ļīīigo..ļīīgooo.. kad lielākā daļa sēdēs arā, ēdis pusjēlu, lietū izmirkušu gaļu un dzers vakardienas atšālejušos aliņu ar peldošu beņčiku, tad tā, kas var ieteikt kādu marinādi ...
apelsinos ari ir baigi garshiigi :))) un medu ..un aluu ... :)
tak dajebkur var iebazt :)))
vistai pievievieno citronus sagrieztus ar visu mizu, sāli, cukuru, piparus, zaļumus bez skaita, tai skaitā- nātru lapas, piparmētras, kalmju kātiņus(baltos, tos kas zem ūdens) un visu ko citu sirds kāro- tā galvenā FIŠKA ir - kārtīgi stingri gaļa jāmīca, jāmassē, labu laiku, tā lai atdodas sulas, tā mīcīšana attiecas uz jebkuru gaļu, var arī likt traukā ar vāku un kratīt(pasmagi ir, bet pēc tam rezultāti ir satriecoši- ciemiņi teiks ka šitik mīkstu šašliciņu nav baudījuši..... galvenais massēt gaļu Ananāsu sula ar sojas mērci. Proporcijas uz izjūtu, sāls jau ir sojas mērcē, no ananāsiem skābums un saldums. Sarkanie pipari piestāv vistai, ķiploki...
Marinē pļāpājot ar viesiem, kad pēc 1/2 stundas iesilušas ogles, var jau sākt:) Tas būs tāds tumši brūns pasākums:)
Vistai bija laba medus marināde - sojas mērce,medus, kiploks, melnie pipari un citrona sula laika... cik un kā vairs neatceros, bet vistu maksimums vajadzēja turēt 2 stundas. ··· Marināde: Marināde vistas šašlikam lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu