Uzdot jautājumu
Ēdieni un dzērieni, receptes
Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Kā iekonservēt gurķu salātus ziemai bez etiķa ? (4)
Vai ir iespējams iekonservēt gurķus savā sulā bez etiķa?
Vai ir iespējams iekonservēt gurķus savā sulā bez etiķa?
Bekām švammi jāizņem jeb nē? (23)
Mana māmiņa teica,ka bekas ar visu švammi gatavojot,mērce kļūst gluma....tad kā darīt? Izņemt to,jeb nē?
Mana māmiņa teica,ka bekas ar visu švammi gatavojot,mērce kļūst gluma....tad kā darīt? Izņemt to,jeb nē?
Mīdijas (1)
Ko pasākt ar mīdijām? Nežēlīgi garšo, bet protu tikai mīdiju zupu pagatavot un saldā krējuma mērcē (lieto kopā ar svaigo pastu). Varbūt te ir kāds kulinārijas guru un zin kādu garšīgu salātu recepti?
Ko pasākt ar mīdijām? Nežēlīgi garšo, bet protu tikai mīdiju zupu pagatavot un saldā krējuma mērcē (lieto kopā ar svaigo pastu). Varbūt te ir kāds kulinārijas guru un zin kādu garšīgu salātu recepti?
Aukstā zupa (9)
Man jau sāk mazliet sēsties mana "tradicionālā" aukstā zupa.. Bet tā kā lieta aktuāla, lūdzu, padalieties ar receptēm un idejām, kā šo ēdienu dažādot :)
Man jau sāk mazliet sēsties mana "tradicionālā" aukstā zupa.. Bet tā kā lieta aktuāla, lūdzu, padalieties ar receptēm un idejām, kā šo ēdienu dažādot :)
Ievārījumi - kā pareizi sterilizēt ievārījuma burkas? (14)
Kā pareizi sterilizēt burkas ievārījuma uzglabāšanai ziemā? Vasara ir īstais ogu laiks. Šobrīd zemeņu un ķiršu pārpilnība tirgū, rosina uz fantāzijām par aukstu ziemu un burciņu ievārījuma pie tējas. Kāpēc burcinās dažreiz parādās pelējuma sēne? Vai nav pie vanas ...
Kā pareizi sterilizēt burkas ievārījuma uzglabāšanai ziemā? Vasara ir īstais ogu laiks. Šobrīd zemeņu un ķiršu pārpilnība tirgū, rosina uz fantāzijām par aukstu ziemu un burciņu ievārījuma pie tējas. Kāpēc burcinās dažreiz parādās pelējuma sēne? Vai nav pie vanas ...
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (4)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti daru, bet esmu dzirdējis, ka šādā veidā sula kļūst bezvērtīga - vienkārši garšīgs padzēriens, kuru nevar nosaukt ne par veselīgu, ne neveselīgu. Pareizi ...
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti daru, bet esmu dzirdējis, ka šādā veidā sula kļūst bezvērtīga - vienkārši garšīgs padzēriens, kuru nevar nosaukt ne par veselīgu, ne neveselīgu. Pareizi ...
Brāga paliek par ķīseli,pec 3-4 dienu rūgšanas. Kāpec? (5)
Pirms tam nekas tamlidzigs nebija noticis. Lieku 5kg cukura uz 10kg kviesu graudu. Tilpnes lielums 50l. Norugst pec apmeram pec divam nedelam. Bet pedejas divas reizes vis liekas sak stradat normali,bet pec 3-4 dienam baltas putas sak iet pari mucas malam un braga paliek ka kiselis. Ja kadam ir ta ...
Pirms tam nekas tamlidzigs nebija noticis. Lieku 5kg cukura uz 10kg kviesu graudu. Tilpnes lielums 50l. Norugst pec apmeram pec divam nedelam. Bet pedejas divas reizes vis liekas sak stradat normali,bet pec 3-4 dienam baltas putas sak iet pari mucas malam un braga paliek ka kiselis. Ja kadam ir ta ...
Smiltsērkšķi ziemai (10)
Lūdzu izstāstiet, kā izskatās, kā pagatavojams vai kur var iegādāties maziņu kombainīti smilšērkšķu ogu novākšanai?
Lūdzu izstāstiet, kā izskatās, kā pagatavojams vai kur var iegādāties maziņu kombainīti smilšērkšķu ogu novākšanai?
Skābu kāpostu zupa (22)
Tā nu gadījies,ka reizēm ir jāpašeptējas pa virtuvi.Šodien vāru skābu kāpostu zupu,ceru sanāks.Kāda ir jūsu attieksme pret tomātu pastas pievienošanas vārīšanas beigās,kā skābuma un biezuma regulatoram?
Tā nu gadījies,ka reizēm ir jāpašeptējas pa virtuvi.Šodien vāru skābu kāpostu zupu,ceru sanāks.Kāda ir jūsu attieksme pret tomātu pastas pievienošanas vārīšanas beigās,kā skābuma un biezuma regulatoram?
<< iepriekšējie jautājumi | Ēdieni un dzērieni, receptes Jautājumi no 341 līdz 360 (kopā 939) |
nākamie jautājumi >> |
Uzdot jautājumu