Alnis (aļņa gaļa)
Alnis (aļņa gaļa) - jautājumi un diskusijas
ko darīt ar aļņa gaļu? (17)
mani mīļie viedie virtuālie biedri, iesakiet, lūdzu, ko interesantu varētu pagatavot no aļņa gaļas. Internetā neko interesantāku par kotletēm un karbonādēm neatradu. īpaši mani interesētu mērcīte, ko varētu likt klāt.
mani mīļie viedie virtuālie biedri, iesakiet, lūdzu, ko interesantu varētu pagatavot no aļņa gaļas. Internetā neko interesantāku par kotletēm un karbonādēm neatradu. īpaši mani interesētu mērcīte, ko varētu likt klāt.
2.šašliks, bet jo vecāks alnis jo labāka košļājamā gumija- no sērijas, sam poževal i drugomu daij poževaķ:) Izsutini.apcep un pie tā klāt parasto miltu mērci ar piedevām t.i garšvielām....... Vispār jau meža gaļai, ja to marinē, der pielikt kadiķogas - ļoti laba garša. nu, vispār to pašu, ko ar citu gaļu, - ēst!!!! sagatavot un ēst! nav indīga, ir pat ļoti garšīga!!! es parasti esmu diezgan slinka namamāte, es sametu pīlē un šmorēju, kamēr gatava. nu, ar garšsaknēm un garšvielām, saprotams! ··· Alnis (aļņa gaļa): ko darīt ar aļņa gaļu? lasīt visu diskusiju (17 atbildes) »
Jāmērcē vienmēr, alū, vīnā u.t.t.
Ja cep uz atklātas uguns, sākumā jāuzrauj apcepums uz lielās guns. Procesā pāriet uz vidēju, vai zemu guni. Nav jāmērcē, zūd vērtīgās uzturvielas un garša. Atplēvo, ja kas asiņains izgriez un ar mitru lupatiņu vai papīra dvielīti notīri. Protams, var marinēt tāpat kā jebkuru citu gaļu un tad cept cepeti. ··· Alnis (aļņa gaļa): Vai aļņa gaļa pirms ... lasīt visu diskusiju (8 atbildes) »