Spināti
Spināti - jautājumi un diskusijas
Es gatavoju spinātu salātus ar rukolas lapām, tomātiem, nedaudz gurķi, spināti, cietais siers, sēkliņas apgrauzdētas un balzamiko mērce. Lietoju kopā ar gaļu
Nevis vārīti, bet tikai applaucēti, apsautēti, lai mistiskā piegarša nepiemetas. Var piepilināt eļļu un citronu sulu, var piejaukt saldo krējumu klāt un kā piedeva pie gaļas lieliski.
dzīvojot ārzemēs, vārīti spināti ar saldo krējumu ļoti garšoja. Nezinu, kur knifs, bet mēģinot tos pagatavot šeit, abas reizes sanāca neēdami - ar mistisku piegaršu. Atliek vienīgi svaigā veidā.
Es tos izmantoju tikai,kā salātus,bet man nevisai viņi.
Es arī tikai zaļus spinātus lietoju salātos vai pārberu pāri omletei vai kadam ēdienam, kad sagribas zaļumus.
··· Spināti: Spinātu pagatavošana lasīt visu diskusiju (12 atbildes) »