Tītars (tītara gaļa)
Tītars (tītara gaļa) - jautājumi un diskusijas
Tītara fileja. (17)
Kā pareizi būtu gatavot tītara fileju? Nenocietos un nopirku šodien. Rīt būs gardas pusdienas, cerams :) Vēl ne reizi neesmu ēdusi tītara gaļu. Tāpat kā vistas fileju jāgatavo?
Kā pareizi būtu gatavot tītara fileju? Nenocietos un nopirku šodien. Rīt būs gardas pusdienas, cerams :) Vēl ne reizi neesmu ēdusi tītara gaļu. Tāpat kā vistas fileju jāgatavo?
A gatavot var no tās da jebko,kā karbonātes,gan,kā gulašā,gan iemarinēt sojas mērcīte,tad cept u.t.t Cept cepeškrāsnī svaigā krējumā - nekāda sausuma, mīksta un sulīga. tāpat kā zoss vao pīles ··· Tītars (tītara gaļa): Tītara fileja. lasīt visu diskusiju (17 atbildes) »
Tītara gaļas gatavošana (4)
Varbut kada padalitos ieteikumos, ka gatavot titara galu, lai ta nebutu tada sausa? un cik ilgi vispar sī gala termiski jaapstrada?
Varbut kada padalitos ieteikumos, ka gatavot titara galu, lai ta nebutu tada sausa? un cik ilgi vispar sī gala termiski jaapstrada?
ar tītaru varētu būt tieši tāpat,lielākā problēma varētu mūt malkas krāsns.
atkarībā no tā vai cep visu tītaru vai gabalus.
Lai gaļa nebūtu sausa, apakšā apliek skaliņus, ja nav pieejami, tad saliek garos koka iesmus, palej šķidrumu un pa laikam aplaista.
Vesela :) Tītara cepšanai paies kādas 4-5 stundas. Gabaliem 1-1.5 stundas.
Var gaļu pirms cepšanas apsmērēt ar skāba krējuma kārtu. Tītars būs sauss,ja gaļa ir vairakkārt saldēta.Ja tā ir svaigi kauta gaļa,būs superīgi ,ja sautēsi ar burkāniem,sīpoliem un tomātiem pāris stundas.mmmm.....ja šašlikos jāmarinē citronos un sīpolos apmēram 3 dienas ,tad pats mīkstums un sulīgums....lai tev veicas!(tā es darīju ar saviem Jāņu tītariem):P mutere pareizi ir aprakstiijusi ,tikai lielu efektu veel dod ja kaartiigi to visu apsmeeree ar sinepeem,tas miikstina arii.uz beigaam pashaam kad veel ir lieli graadi aplej ar balto viinu. ··· Tītars (tītara gaļa): Tītara gaļas gatavošana lasīt visu diskusiju (4 atbildes) »