Cepumu "riekstiņi" recepte
Varbūt kāds zina cepumu-riekstiņu recepti. Man ir formiņa kur sapilda mīklu un uz gāzes cep.Mutere (2005-10-17 09:55) Ja tā panna ir līdzīga badapnkūku pannai no divām pusēm , tad uz virsējiem riņķiem, ja ir tikai mazas formiņas pa 4 kopa, tad lioek cepeškrāsnī. Bet diemžēl, es pēdējā laika pērku gatavas izceptas formiņas un pildu pati.
fiolito (2005-10-17 10:50) beerniibaa iecieniitaakie cepumi bij :) miikla - smilshu. pildiijumam tika izmantots kondenseetais piens ar sviestu laikam - kaut kaa kauseets, liidz taa skaistaa kraasa veidojaas.
ingryda (2005-10-17 20:08)
1. Nopeerc jau gatavu smilshu miiklu, un jau gatavu, vaariitu iebiezinaato pienu.
2.Sacep riekstinju pusiites.
3. Kad taas atdzishushas, uzziekjee ieb.p., un un liec otru pa virsu, kaa cepuri... uz prieshu, ar dziesmu!
:))
annikka (2005-10-30 12:48) Cep no smilshu miiklas, bet iekshaa: 1 bundzha kondens. piens + 1 bundzha ibiezinaataa kafija + nedaudz sviesta + samalti rieksti+ SUPER pavisam cita garsha, kaa nevienam
osite (2005-11-02 15:40) Cep no smilšu mīklas. Pildījumam - auzu pārslas kārtīgi izkarsē, drīzāk apcep uz sausas pannas, atdzesē. Pievieno sviestu, kakao un pēc iespējas rupjāku cukuru. Masu var ielikt ledusskapī,ja ir pārāk mīksta. Saplda formiņās. SUPER!
KraaKraa (2011-02-20 11:11) A kāda problēma, pašam recepti uztaisīt? paņem sviestu, miltus, cukuru un olu un 15 min mīkla gatava :P
KraaKraa (2011-02-20 11:12) njā un iesaku labāk dzērveni likt klāt pildījumā, lieliski kompensē pārsaldo garšu.
veejpuuta (2015-11-06 20:46) Olu gan nevajag,tad tie būs īsti rieksti,ar kuriem var zobus izlauzt.Ja nu tikai dzeltenumu.Ja iebiezināto pienu nepērc jau vārītu,tad pirms lietošanas tas ar visu bundžu(neattaisītu) jāvāra ūdenī vismaz 1-1,5 stundas,tad būs brūns un biezs.Var likt klāt drupinātus riekstus vai grauzdētas auzu pārslas,vai neko,tāpat būs garšīgi.
Recepte cepumiem (8)
Cepumu riekstinu pildijums (12)