Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Ko darīt ar bebra gaļu? (13)
Tā ir sanācis , ka man ienācās pusbebrs bez astes. To mednieki paši savāca. Gaļas daudz, puskastrolis lielais. Man ieteica viņu izmērcēt etiķī, un tad taisīt da jeb ko. Bet kotletēs bebru aizlaist kaut kā žēl. Man draugs ieteica uztaisīt polendvicu (baltkrievu sālijums). Dotajā ...
Kā pagatavot mājas apstākļos iesalu? (9)
Kā pagatavot mājas apstākļos iesalu, ko pievieno gatavojot piparkūku mīklu vai ir kas tāds, kas to var aizvietot, piemēram cukura sīrups, medus vai cukurbiešu sīrups? Varbūt ir vēl kādi citi varianti? Veikalā nepirkšu, gribu pati iemācīties to taisīt.. Iesals
Kādas atsauksmes Īru liķierim? (10)
Jau sen uzmetu aci uz Īru liķieri, kas ir 2 vienā ( http://www.vynoteka.lv/root/kiti-alkoholiniai-gerimai/likeris/5011013500703 ) - ļoti smuks iepakojums, mani piesaista arī to, ga garšai jābūt oriģinālai, jo tak būs liķieru kokteilis. Vai kāds jau garšojis šo produktu? Kādas ir ...
Darzeņu pienu zupa ar silki? (24)
Jūsu domas, receptes Zupa
Vai ēšana ir viena no dzīves baudām? (12)
Man patīk garšīgi un ar baudu ieturēt maltīti.Bet gadās jau mutē iebāzt ko pagadās kad nav ne laika,ne iedvesmas gatavot.Tad kas ir ēšana-viena no dzīves baudām vai vnk spiesta lieta izdzīvošanai?Jo ja parēķina,tad principā uz to ēšanu jau visvairāk nauda tērējas ja gribas ...
Medus nostājies kārtām (18)
Atnesa draugs podiņu ar medu... kaut kādu nepareizu. Medus podiņā nostājies kārtām. Virspusē kā sastingušas krēmkrāsas putas, vidū balta, stingra masa gandrīz bez garšas un smaržas. Un tikai apakšā tumši zeltains, smaržīgs medus. Kamdēļ tā? Ķīmija, vai kas cits? Medus
Kavas dzēriens (14)
Iedvesmoja raidījuma "Milda apkārt pasaulei" sižeti par kavas dzērienu, kas ļoti populārs Polinēzijā. Esot lieliska alternatīva alkoholam, nomierina, palīdz bezmiegam, mazina sāpes. Diemžēl neatradu internetā iespēju nopirkt kavas ekstraktu Latvijā. Varbūt kāds zin kur ... Kava dzēriens
Cik ilgi drīkst turēt liķieri, kas ir atvērts (konkrēti LB Benediktīns)? (17)
Alkoholu nelietoju, bet sagribējas reliģisku motīvu dēļ reizi nedēļā ieraut sļuku (zem 50g) benediktīna. Tad jau ilgi sanāk turēt to liķieri. Vai viņš nebojāsies par šiem mēnešiem?
Ko pagatavot? (24)
Reizi gadā atļaujos gaļu. :D Tātad ir vista. Kas vēl ir? Burkāni, trīs āboli, šampinjoni, olas, medus, bietes, ķiploki, kartupeļi. Nav cepeškrāsns, bet ir plīts un čuguna pīle. Kas mums top?... nu oriģināls.:}
Uzlējums no dzērvenēm (18)
Lūdzu padalieties ar recepti kā var pagatavot sakarīgu uzlējumu no dzērvenēm. Cik ilgi tas prasa laiku min.? Dzērvenes Uzlējumi
Kā notīrīt zivi? (11)
Lai nav ilgi jāķēpājas, izķidātu lasi uzreiz sagriežu šķēlēs, sapakoju porcijās un saldētavā iekšā. Kad vajag iepriekš atlaidinu un zvīņas šķēlēm vienkārši ar nagiem noskrubinu. Tuviniekiem tāda darbošanās ir pieņemama. Nav ne grūti, ne nepatīkami. Zivis Zivju tīrīšana
Garšīgi gaļas konservi . (32)
Lūdzu padomu! Kuras firmas gaļas konservus Jūs ieteiktu ņemt līdz ceļojumā ? Esmu dzirdējusi ne visai labas atsauksmes par veikalos nopērkamo konservu saturu. Gaļas konservi Konservi
Stokholmas dieta (30)
Vai kāds var padalīties pieredzē par iznākumu pēc Stokholmas diētas? Vai var uzticēties? Rezultāti? Vai nesaskaras veselību? Diēta Stokholmas diēta
Burku pasterizēšana cepeškrāsnī ? (15)
Esmu par to dzirdējusi, toreiz nebija tāda nepieciešamība, nepievērsu uzmanību. Varbūt kāds to ir darījis, man interesē grādi, pasterizācijas ilgums. Lūdzu ! Burku pasterizēšana Burku pasterizēšana cepeškrāsnī
Īstas amerikāņu BBQ ribiņas Rīgā (2)
Kāds var pateikt , kur Rīga iespējams iegadāties īstas amerikāņu BBQ ribiņas? Ribiņas
Vīnzinības (19)
Kāds vīns ir vislētākais no tiem, kurus vēl ir vērts pirkt? Tam jābūt zem 7 eiro 0.7 l, pieejamam Latvijā. Vai kāds var ieteikt labu marku? Vajag dāmu pasēdēšanai pie kūkas. Vīns
Gaiļa kūpināšana (17)
Nopirkām dažus gaiļus, domājām nokūpināt. domāts darīts. kūpinājām kādas 5 stundas, gaļa ir gatava nav jēla bet iekosties lāgā nevar, gaļa ļoti sīksta. gaiļi nav veci. kas varētu būt par vainu? Vistu kūpināšana
Kur Rīgas centrā garšīgi paēst? (24)
Par normaalu cenu, ar normalu aattieksmi, apkalpossanu. Bistro Restorāni
Daļēji nogatavojušās cidonijas. (4)
Sakiet, lūdzu, kā ir ar cidonijām, ja tās ir novāktas vēl tikai daļēji nogatavojušās (saules puse dzeltena, bet apakšpuse zaļa) - vai tām nogatavošanās turpinās, esot atrautām no krūma? Cidonijas
Armēņu brendijs Ararats (20)
Ko teiksiet par armēņu pieczvaigžnu brendiju Araratu? Agrāk šķiet to uztvēra kā konjaku. Tagad Eiropas Savienībā viņu var pārdot tikai kā brendiju( esmu tā dzirdējusi) , jo par konjaka markas nosaukumu papildus jāmaksā, bet Armēnija atteicās. Bet vai tam( Araratam) tomēr piemīt ...
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 201 līdz 220 (kopā 939)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu