Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Kā sagatavot veca buka cisku (6)
lai jāņubērni ēstu slavēdami un nesūdzētos par smakām. Interesē vietējās sezonālās garšas piedevas un marinādes. Ir doma par cepeti ko pie ugunskura sadalīt un apcepināt.Citi varianti?
kukaiņi garšo? (50)
Kādu sievieti pārsteidzis absolūti nesagatavotu maizes ceptuves “Lāči” veikala sortiments – starp dažādiem saldiem un sāļiem gardumiem kā jaunums lepni izcelti žāvēti circeņi, vēsta raidījums "Bez Tabu".Un vēl ar dažādām garšām, pat baltajā šokolādē. Vai tiešām ...
Majas cipsi. (7)
Kads nezin kadu labu recepti ka no kartupeliem uztaisit majas cipsus. Kautkas lidzigs kas ir veikala.
Kafija. (41)
Kada ir jusu iecienitaka kafijas marka ko dzerat noritiem?
Sarkanvīns (27)
Vai tiešām sīvs sarkanvīns tiek uskatīts par labu vīnu ? Kāpēc ? Te uzdāvināja skābulīti no ASV , un saka kad labu ,labais . Nejūtu to labumu . Pusssaldais liekas pieņemamāks .
Kā glabāt kirbi, ja miza nedaudz bojājusies? (13)
Noņēmu no lauka ķirbi, mazliet bojājusies miza, kā lai saglabā ziemai veselu? ķirbis
Frikadeļu zupa (24)
No kādas gaļas parasti taisat frikadeles zupai??
Kā atrast labāko pusdienu piedāvājumu Rīgas centrā. (16)
Kā izvēlaties restorānu un kafejnīcu pusdienu piedāvājumus, vai izmantojat kādas salīdzināšanas vietnes netā, kuras?
Vēlreiz par vīnu (34)
Te jau iepriekš bija diskusija ar viedokli, ka pussaldos vīnus dzer tikai bērni un pusaudži. Tā kā es dzeru to, kas man garšo man, nevis kādam citam, tad man ir interese par saldajiem vīniem - sarkaniem, baltiem un dzirkstošiem. Gadās nopirkt tādus skābuļus, kurus ar varu jālej ...
Liofilizators (7)
Vai kādam ir bijusi pieredze ar liofilizatoromiem? Gribu saprast, vai eksistē ne-industriāli maza izmēra liofilizatori (teiksim tā - hobija līmeņa), par saprātam pieņemām summām? Paldies!
Meža delikateses (7)
Varbūt kāds(kāda) var padalīties savā pieredzē ar meža gaļu, piemēram kotletēm, varbūt kaut kas spešl, garšvielas ingredienti? Es jau pa vecajām metodēm, garšvielas, skābais krēmulītis, kartupelis, baltmaize, milti. Vēlētos uzzināt kaut ko jaunu! Medījums
Zinaajaat par eediena piegaadeem? (31)
Nesen uzzinaaju...noshokeeja biski infa..tagad visi pasuuta eedienu caur bolt un wolt..vai ne?.tad luuk bolt no kafejniicas iekasee 40%proc no pasuutiijuma summas..taatad ha pasuutat 20 eiro veertiibaa tad bolt panjem 8 eiro..atmet kurjeram 2 un pelnja neslikta..tagad top skaidrs jaapeec ...
Kur pirkt pašu audzētu cūkgaļu? (11)
Vēlos nopirkt pašu audzētu cūkgaļu ne lielu gabalu.
Rimi, bulkas, atlaides (12)
Kas zin, kad un kāpēc ir atlaide bulkam RIMI? Nopirku šovakar kruasānus ar šokolādi , un čekā redzu 35%atlaide maizītem. Tas ir ikdienā? Vakaros?
Kur nopirkt kvasa ekstraktu? (8)
Kādreiz, tāds bij puslitra burciņās safasēts un nopērkams.
Kam garšo gaļa? (27)
Āni, ēd kamēr iespēja, jo Atāāā atiņā arī tradicionālajai pārtikai. Laipni aicināti jaunajā pasaulē, dinozauri. Tagad arī ēdīsim mākslīgi, laboratorijās audzētu "gaļu". Vai nav skaisti un veselīgi? Galvenais, ka globālā ekoloģija tiks saudzēta un amazones meži. Tas ...
Kur spiež no āboliem sulu Pierīgā? (8)
Interese pārstrādāt dažus maisus kritušos ābolus, vēlams Dārziņu rajonā. ābolu sula ābolu sulas spiešana
Kā izcept sulīgu karbonādi (31)
ievērojot ka mežacūkas gaļa termiski labi jāapstrādā?
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 881 līdz 900 (kopā 927)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010