Ikri (pagatavošana receptes sālīšana)
Ikri (pagatavošana receptes sālīšana) - jautājumi un diskusijas
Google > Пересоленная икра Jā protams,sakumā izskalo ikrus etikudenī,pec tam tīrā udenī. ··· Ikri (pagatavošana receptes sālīšana): Foreļu ikri pārsālīti lasīt visu diskusiju (8 atbildes) »
http://fishing-24.net/index.php/2010-09-29-04-56-28
(ar verdošu ūdeni)
http://piterhunt.ru/scripts/forum/archive/index.php/t-5596
(bez verdoša ūdens) Esmu sālījis lašu ikrus tonnām,tālajos austrumos.Mājas apstākļos to var izdarīt vienkārši:Jāatdala ikrus no plēves un to var darīt dažādi,ja aplej ar verdošu ūdeni,tad jābūt ļoti uzmanīgam,lai nepārturētu ikrus karstajā ūdenī.Pieliekot sāli,to var darīt:apkaisot vai izveidot sāls šķīdumu-ūdenī/šķīdumam ir jābūt ļoti sāļam/.Der pielikt cukuru,lai ikri izskatītos skaistāki-dzidrāki.Tad sāli un cukuru ņem 3:1.Ja vēlēsies ikrus saglabāt ilgāku laiku,tad aplej ar eļļu un turi slēgtā traukā.:) A ar karstu uudeni nevajag apliet?
Es no saakuma apleeju ar karstu uudeni, nonjeemu visu lieko un tad nokaasu un sasaaliju. Tie bija laša ikri, bet domaaju, ka starpiibas nekaadas kādus ikrus? ··· Ikri (pagatavošana receptes sālīšana): Ikru sālīšana lasīt visu diskusiju (13 atbildes) »