ābolu sula

ābolu sula - jautājumi un diskusijas

Kur spiež no āboliem sulu Pierīgā? (8)
Interese pārstrādāt dažus maisus kritušos ābolus, vēlams Dārziņu rajonā.
11:42,
tu tiešām tik nemaldīgi tici visam gūglā rakstītajam, ja uzbrūc autoram? Normāls aicinājums dalīties pieredzē, nevis lekt apkārt pa visām adresēm, kur varbūt jau sen nekā cita kā žurku vairs nav, - gūglā ir pietiekoši daudz novecojušas informācijas un dezinformācijas (ja nu tu vēl to nezini).

Apskatījos gūglā atradu 2 adreses - Lielručkas Ķekavas pagastā un Maskavas 491, Rīgā. Gan jau ir vēl kaut kas, bet iesaku iepriekš savanīties, - ja nu gadījumā tur sen nekā - 26170516, 29991748. Pašai diemžel nekādas pieredzes šajā jautājumā nav.

Vispār pārsteidz dažu cilvēku pārliecība, ka gūglā visu var atrast, veikalā visu var nopirkt, tipa - nepiesārņojiet PA ar visādiem glupiem jautājumiem, te tikai jautājumiem, te tikai parieties par attiecībām.
Zini,ir tāda Google....Neesi slinks un paskaties - tur ir gana tādas infas . Nupat paskatījos. Atliek tikai izvēlēties sev noderīgo. Pierīgā, Dārziņu rajonā strādā spiestuve Ikšķilē, Lībiešu ielā 68. Vispirms labi piezvanīt 25770058. Tikko tur biju. Pats process drusku ilgāka kā vislabākajās, modernākajās spiestuvēs, bet par to katram pašam jānorunā Klau, kāpēc niecini Danas rakstīto. Korekta ziņa par to, kas ir pieietama netā, bet kas arī var būt paslīdējusi garām. :(
Precīzāk - Maskavas ielā vēl nestrādā, arī meklēju pats, ja atradīšu, uzrakstīšu par faktisko dabā
Siguldā pie Latvijas naftas benzīntanka. Iespējams arī pie citiem JN benzīntankiem. Šogad gan vēl nessmu nokontrolējis. ··· ābolu sula: Kur spiež no āboliem sulu ... lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās uzglabātu pasterizētas? (12)
Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās, sapildītas pudelēs un nopasterizētas, varētu uzglabāt?
Es nelieku nemaz. Uzkarsēju ,noņemu putas, līdz uzvārās karsēju un pildu pudelēs. Glabājas bez problēmām. Nekāds minimums! Visas sulas bez cukura! Pasterizētai ābolu sulu cukuru nevajag. Ir kārtīgi jānopasterizē (var uzvārīt) un glabāsies. cukurs nav vajadzigs Šogad ābolu sula jau tā atgādina sīrupu,kur nu vēl cukuru. ··· ābolu sula: Kāds minimums cukura būtu ... lasīt visu diskusiju (12 atbildes) –»
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (4)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti daru, bet esmu dzirdējis, ka šādā veidā sula kļūst bezvērtīga - vienkārši garšīgs padzēriens, kuru ...
nevajag uzvārīt, sulu vajag tikai uzkarsēt gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai, noputot un liet burkās. jebkura pasterizeeta sula praktiski visus vitamiinus ir zaudeejusi dazhu minuushu laikaa. Sula jaalieto uzreiz peec spieshanas vai arii ljaunaakajaa gadiijumaa svaigi spiesta jaasaldee plastmasas maisinjos, jo sula momentaa oksideejas. Jo, ja nevāra tad neputro un var liet tāpat burkās, bet labāk noskaidrot pareizo temperatūru līdz kurai vitamīni neiet bojā un tad kontrolēt ar termometru un sildīšanas ilgumu. nu ja tik skurpulozi grib tai lietai pieiet! Vitamiini saglabaasies tikai saldeetaa sulaa,karseejot taapat viss zuud.
sulu vispirms uzkarsee,kaartiigi noputo,atstaaj lai padziest,tad karsee veelreiz liidz virsanai un lej burkaas.ja kaartiigi nenoputos-burkas dibenaa buus riebiigas dulkes,ja neizkarseesi-sula sasskaabs.taa nu tas ir.
··· ābolu sula: Kā pareizi pasterizēt ābolu ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu