Kā sagatavot veca buka cisku
lai jāņubērni ēstu slavēdami un nesūdzētos par smakām. Interesē vietējās sezonālās garšas piedevas un marinādes. Ir doma par cepeti ko pie ugunskura sadalīt un apcepināt.Citi varianti?EleonoraRuzvelta Fui ! bēē´... 2022-06-18 07:42
Sigvarts60
3
Medījumu nedrīkst likt ledusskapī. Jāglabā - jānogatavina normālā pagraba temperatūrā ilgi, vismaz nedēļu. Pret smakām palīdz iemērkšana vājpienā uz vienu nakti pirms gatavošanas.
Par pašu gatavošanu un garšvielām nezinu neko, bet vecs ir vecs un jaunu vairs no veca neiztaisīsi, būs sīksts.
2022-06-18 07:47
Anufrijs 2 Hlorā ja izmērcē, smakām vajadzētu izsust. 2022-06-18 11:50
langstins
Jā-pienā-tad pasutini ar vicām garšvielām-Kadiķogām.
Uz oglēm dabūsi garoziņu.
2022-06-18 14:41
elsa
Vecu buku uz oglēm? Nja, jācer, ka visiem būs asi zobi.
Tikai un vienīgi kotletēs!
2022-06-18 17:09
Dvinsky 2 Ar vecu buku tā ir kā ir, labāk točna kotletēs. No normāla buka ciskas var pagatavot labu sašļiku. Es daru tā - gaļu sagriež gabalos (ne pārāk sīkos) un atplēvo. Tad diennakti mērcēju gāzētā minerālūdenī. Tas palīdz tikt vaļā no piegaršas. Pēc tam nosusina un liek garšvielās - sāls pipari, baziliks un olīveļļa. Ideāli būtu paturēt vismaz 2 dienas garšvielās. Ledusskapī protams. Pēc tam cep uz grila, raugoties lai nepārcepās un nesanāktu galīgi sauss. 2022-06-19 14:26