Meža delikateses

Varbūt kāds(kāda) var padalīties savā pieredzē ar meža gaļu, piemēram kotletēm, varbūt kaut kas spešl, garšvielas ingredienti? Es jau pa vecajām metodēm, garšvielas, skābais krēmulītis, kartupelis, baltmaize, milti. Vēlētos uzzināt kaut ko jaunu!

Rudaabestija    4 Kāda maize un milti, tā tak nav cūkgaļa! Jāpiemaļ klāt speķītis, daudz ķiploku, sīpolu, piparu maisījumu, visu kārtīgi jāizmīca,lai sasūc garšvielas, istabas temperatūrā jāpatura stundu lai ievelkas un tad uz pannas, lai labāka konsistence un nejūk laukā var mazliet cieti piebērt. 2022-12-18 23:55

janete      Tam visam klāt mazliet soda un mazliet ingveru tad kotletes būs sulīgas un mīkstas! 2022-12-19 12:22

Bosmens  1 2 nu jā...kotletes un soda....caureja garantēta
laikam jau nezina, ka kotletes tik no mežacūkas cep un pēc tam sautē, lai trihanelas izvārās
2022-12-19 12:33

SeejuVeeju    1 Ir nopērkami jau gatavi garšvielu maisījumi medījumiem, labi ja kas, sastävä piemėram kadiķogas, vėl tur kas... 2022-12-19 13:58

Dvinsky      @Janeks - ja vēlies uzzināt ko jaunu par medījuma gaļas gatavošanu, tam ir tematiskas FB lapas, piemēram, Hunting & Cooking Latvija, "Medību" receptes, No Vegan Latvija un gan jau kaut kas citās valodās arī ir.
Man kotletes sieva gatavo, es tā baigi neiedziļinos, kā, bet ir aizdomas, ka līdzīgi kā pats raksti - gaļa, speķis (ja vajag), baltmaize, sīpols, ķiploks, garšvielas. Citi neliek speķi bet rīvē klāt kartupeli. Citi liek vēl majonēzi sulīgumam. Variantu daudz, ņem un eksperimentē.
2022-12-19 15:40

elsa      Manas medījuma kotletes nav iedomājamas bez ķimenēm un kadiķogām. Piemaļ klāt cūkas speķi, olu, sīpolu, ķiploku un rupjmaizes šķēli. 2022-12-21 11:42

incis_1967      Mežacūka vislabāk apcepta un sautēta gabaliņos, ar medu un apelsīniem ( arī sīpoli, ķiploki un garšvielas, protams), mēli var norīt. 2022-12-21 16:53

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu