Pasterizācija
Pasterizācija - jautājumi un diskusijas
Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās uzglabātu pasterizētas? (12)
Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās, sapildītas pudelēs un nopasterizētas, varētu uzglabāt?
Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās, sapildītas pudelēs un nopasterizētas, varētu uzglabāt?
Ievārījumi - kā pareizi sterilizēt ievārījuma burkas? (14)
Kā pareizi sterilizēt burkas ievārījuma uzglabāšanai ziemā? Vasara ir īstais ogu laiks. Šobrīd zemeņu un ķiršu pārpilnība tirgū, rosina uz fantāzijām par aukstu ziemu un burciņu ievārījuma pie tējas. Kāpēc ...
Kā pareizi sterilizēt burkas ievārījuma uzglabāšanai ziemā? Vasara ir īstais ogu laiks. Šobrīd zemeņu un ķiršu pārpilnība tirgū, rosina uz fantāzijām par aukstu ziemu un burciņu ievārījuma pie tējas. Kāpēc ...
Burkas un vāciņus kārtīgi novāru katlā un tad leju līdz augšai iekšā ievārījumu, burku skrūvēju ciet un lieku otrādi, tiklīdz atdziest tā uz pagrabu. ··· Pasterizācija: Ievārījumi - kā pareizi ... lasīt visu diskusiju (14 atbildes) »
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (4)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti daru, bet esmu dzirdējis, ka šādā veidā sula kļūst bezvērtīga - vienkārši garšīgs padzēriens, kuru ...
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti daru, bet esmu dzirdējis, ka šādā veidā sula kļūst bezvērtīga - vienkārši garšīgs padzēriens, kuru ...
sulu vispirms uzkarsee,kaartiigi noputo,atstaaj lai padziest,tad karsee veelreiz liidz virsanai un lej burkaas.ja kaartiigi nenoputos-burkas dibenaa buus riebiigas dulkes,ja neizkarseesi-sula sasskaabs.taa nu tas ir. ··· Pasterizācija: Kā pareizi pasterizēt ābolu ... lasīt visu diskusiju (4 atbildes) »