Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Kā garšīgi pagatavot strauta foreli, lūdzu recepti. (4)
Man steidzami vajadzīga recepte, kā garšīgi pagatavot strauta foreli. Lūdzu, padalieties zināšanās!!!!! Forele (receptes)
Kāpēc nesaputojās olu baltumi? (12)
Kāds varētu būt iemesls kāpēc nesaputojās olu baltumi??? Varbūt putojot pie viņiem vēl kaut kas jāpieliek - tipa citrona sula vai kas cits. Olas
Sangrijas recepte (4)
Spānijā uz katra stūra dzērām dzirkstošu Sangriju ar ledu un augļiem::)))Var būt zinat ar ko un cik lielās devās šķaida pie mums nopērkamo Sangriju-tā gribas pakavēties atmiņās!:)
Saldējuma kokteilis (9)
Ka var pagatavot no saldejuma koteili. Saldējums
kā pagatavot kupātus? (4)
Kā var garšīgi pagatavot kupātus? Kupāti
Baraviku mērce (12)
Sveiki, sēņotāji, padalaties ar savu garšīgākās un oriģinālākās baraviku mērces recepti. Sēnes Baravikas
Kur Rīgā var nopirkt sklandraušus? (9)
Kaut kā netīšām atcerējos par šo Kurzemnieku gardumu. Varbūt kāds Rīgā ir manījis? Sklandrauši
Cienasts darba kolēģiem (14)
sēžu un plānoju dzimšanas dienas ēdienkarti.. kolēģu diezgan daudz un nekādu īpašu tradīciju nav.. Darba ballīte
Ikru sālīšana (13)
Kā pareizi pagatavot (iesālīt) ikrus? Ikri (pagatavošana receptes sālīšana)
Citronskābe konservēšanā (18)
Etiķa vietā citronskābi.Kāda pieredze?Īpaši interesē tomāti želejā ar citronskābi. Konservēšana
Cik ilgi jācep šampinjoni? (5)
Cik ilgi uz pannas būtu jācep šampinjoni, lai būtu gatavi un nebūtu pārdedzināti? Sēnes
Kā panākt, lai speķa pīrādziņi ilgāk būtu svaigi, nepaliktu sausi? (26)
Esat tik laipni un padalaties zināšānās pīrāgu lietās. Pēc tradicionālajām receptēm cepot pīrāgi jau otrā dienā ir sausi un zaudējuši savu ``pievilcību``. Nojaušu, ka ``palīdzēt`` varētu vairāk taukvielas, bet tās šķiet apgrūtina mīklas uzrūgšanu? Receptēs min miltu ... Pīrādziņi Speķa pīrādziņi
Kā pareizi jāēd krabji? (26)
Nu tie milzīgie, ar cietām čaumalām. Vakar bija divas bļodas ar kājām un spīlēm, plēsām un dūrām un urbinājām to miesiņu ārā. Bet kā tas notiek glaunā ēstuvē? Krabji
Getliņu dzeltenie tomāti (16)
...šodien gadījās ieklīst Getliņu tomātmājā..neko jau- aug tie bumbuliņi- lieli dzeltenojas mazpamazām, daba arī palīdz...Neesmu ne reizes ņēmis uz zoba- priekšroku dodu sarkanajiem..Ko saka citi tomātmīļi par garšas niansēm? Tomāti Getliņi
Skābeņu zupa (16)
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ierovejam burkānu? pēc min. 10 liekam katlā kartupeļus, sīpoliņu! ? skaidrs! bet kurā brīdī konservētas skābenes- no sākuma, vai beigās? Skābenes
Kā garšīgi iesālīt speķi? (16)
Izlasīju recepti,kas uz mani iedarbojās kā gaismas signāls uz Pavlova suni-pilna mute siekalām.Bet tur rakstīts,ka speķis tiek sālīts sāls šķidrumā.Kaut kad sen esmu ēdusi sālītu speķi,ko īsta ukrainiete bija gatavojusi-nu izcils!!Tak nepietika prāta painteresēties,kā to ... Speķis
netradicionāli šašliki (22)
Vēlos iemarinēt cūkgaļu Līgosvētkiem,palasījos,ka var gan vīnā gan rabarberos. Lūk šogad gribu eksperimentēt! Cik ilgi gaļu vajadzētu turēt sausvīnā vai rabarberos.Un kāds sausais vīns būtu labāks? Rabarberos-viņus vienk.sasmalcina un pārber pāri gaļai...vai kā? šašliks
Sālītas vīnogu lapas (14)
Kādu vīnogu lapas, kurā laikā plūcamas un kā sagatavojamas ziemai? Meklēju internetā, tādu īsti precīzu recepti neatradu. Varbūt kādam tāda recepšu grāmatā aizķērusies? Iespējams , tās var vēl kādā veidā ziemai konservēt?
Vīngliemeži. (22)
Kā tos sagatavot ēšanai??????
Satur sulfītus - ko tas nozīmē (15)
Biezi uz etiķetes vīniem vai sidriem var redzēt uzraxtu - satur sulfītus. Un ko tas nozīmē? Es, protams, saprotu, ka tas nozīmē, ka tur ir sulfīti ;) bet ko tas nozīmē organismam? Sulfīti Vīns
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 61 līdz 80 (kopā 927)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu