Uzdot jautājumu
Ēdieni un dzērieni, receptes
Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Cik gramu krējuma ir glāzē? (11)
Gribu izcept kūku kuras sastāvā ir 4 glāzes krējuma. Jautājums tāds - cik tas ir gramos:))) Glāzes man nav un nevaru arī nekur atrast i-netā:) Milti ir 160g, bet krējums cik varētu būt?
Gribu izcept kūku kuras sastāvā ir 4 glāzes krējuma. Jautājums tāds - cik tas ir gramos:))) Glāzes man nav un nevaru arī nekur atrast i-netā:) Milti ir 160g, bet krējums cik varētu būt?
Cienasts darba kolēģiem (14)
sēžu un plānoju dzimšanas dienas ēdienkarti.. kolēģu diezgan daudz un nekādu īpašu tradīciju nav..
sēžu un plānoju dzimšanas dienas ēdienkarti.. kolēģu diezgan daudz un nekādu īpašu tradīciju nav..
Baraviku mērce (12)
Sveiki, sēņotāji, padalaties ar savu garšīgākās un oriģinālākās baraviku mērces recepti.
Sveiki, sēņotāji, padalaties ar savu garšīgākās un oriģinālākās baraviku mērces recepti.
Vai mežos bekas un baravikas tagad ir? (14)
Gailenes jau apnikušas un īsti nemaz negaršo. Gribas pasēņot, lietus arī jau palijis..:) Kur braukt bekas lasīt? Ap 100 km rādiusā no Rīgas..
Gailenes jau apnikušas un īsti nemaz negaršo. Gribas pasēņot, lietus arī jau palijis..:) Kur braukt bekas lasīt? Ap 100 km rādiusā no Rīgas..
Murkeļu mērce ir indīga? (9)
Iztaisīju pirmo reizi mūzā murkelu-kervelu mērci,tagad baidos barot savu gimeni, esot indīgas ko jūs sakāt?
Iztaisīju pirmo reizi mūzā murkelu-kervelu mērci,tagad baidos barot savu gimeni, esot indīgas ko jūs sakāt?
Kāpēc nesaputojās olu baltumi? (12)
Kāds varētu būt iemesls kāpēc nesaputojās olu baltumi??? Varbūt putojot pie viņiem vēl kaut kas jāpieliek - tipa citrona sula vai kas cits.
Kāds varētu būt iemesls kāpēc nesaputojās olu baltumi??? Varbūt putojot pie viņiem vēl kaut kas jāpieliek - tipa citrona sula vai kas cits.
Skābeņu zupa (16)
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ierovejam burkānu? pēc min. 10 liekam katlā kartupeļus, sīpoliņu! ? skaidrs! bet kurā brīdī konservētas skābenes- no sākuma, vai beigās?
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ierovejam burkānu? pēc min. 10 liekam katlā kartupeļus, sīpoliņu! ? skaidrs! bet kurā brīdī konservētas skābenes- no sākuma, vai beigās?
Pildīti pipari (12)
Vakar darbā sakārdināja. Kādas ir jūsu receptes. Pēdējo reizi pagājušajā gadā taisīju, sanāca labi, bet darbā aprunājoties, secināju, ka ļoti dažādi tos mēdz gatavot. Es izmantoju rīsus, malto gaļu, burkānus, ķiplokus, tomātu pastu. Vāru katlā. Varbūt ir vēl kādas ...
Vakar darbā sakārdināja. Kādas ir jūsu receptes. Pēdējo reizi pagājušajā gadā taisīju, sanāca labi, bet darbā aprunājoties, secināju, ka ļoti dažādi tos mēdz gatavot. Es izmantoju rīsus, malto gaļu, burkānus, ķiplokus, tomātu pastu. Vāru katlā. Varbūt ir vēl kādas ...
Cik ilgi jācep šampinjoni? (5)
Cik ilgi uz pannas būtu jācep šampinjoni, lai būtu gatavi un nebūtu pārdedzināti?
Cik ilgi uz pannas būtu jācep šampinjoni, lai būtu gatavi un nebūtu pārdedzināti?
Satur sulfītus - ko tas nozīmē (15)
Biezi uz etiķetes vīniem vai sidriem var redzēt uzraxtu - satur sulfītus. Un ko tas nozīmē? Es, protams, saprotu, ka tas nozīmē, ka tur ir sulfīti ;) bet ko tas nozīmē organismam?
Biezi uz etiķetes vīniem vai sidriem var redzēt uzraxtu - satur sulfītus. Un ko tas nozīmē? Es, protams, saprotu, ka tas nozīmē, ka tur ir sulfīti ;) bet ko tas nozīmē organismam?
Kā dabūt skābumiņu maizītei, cepot saldskābmaizi no ķieģelīša? (14)
Sāku cept saldskābmaizi no `formas ķieģelīša,bet priekš manis skābuma pamaz.Citronskābi neatzīstu. Ābolu pierīvēju..ko vēl? Paldies ,ja padalīsieties!
Sāku cept saldskābmaizi no `formas ķieģelīša,bet priekš manis skābuma pamaz.Citronskābi neatzīstu. Ābolu pierīvēju..ko vēl? Paldies ,ja padalīsieties!
<< iepriekšējie jautājumi | Ēdieni un dzērieni, receptes Jautājumi no 61 līdz 80 (kopā 919) |
nākamie jautājumi >> |
Uzdot jautājumu