cirteejs (2011-06-01 11:15) Vēl nav sezona...divas nedēļas barot ar miltiem, tad divas nedēļas dirsināt, tad vārīt-cept sviestā!
silvery (2011-06-01 11:17) ...kad ir sezona un vai bez d--------as nevar??????
jodo (2011-06-01 12:01) var nebarot kādas pāris dienas
gravieris (2011-06-01 12:04) vjetnamieši zolitudē saindējās ar tiem vietējiem gliemežiem.
Minhauzena (2011-06-01 12:14) es ar nabagiem darījos brutāli, uzliku uz grilla, garšvielas virsū, i baigā ņamma ar visu nedirsināšanu
cirteejs (2011-06-01 14:33) Kāda tiršana, ja nezini, tad neļurini, pati prasīji padomu- nepatīk, nepaliec rupja!
silvery (2011-06-01 14:56) cirteej, Tev domāšana nepareiza.......es te domāju par to gliemežu d.....šanu, ne par Tevi. Neesmu rupja.
rita_rasa (2011-06-01 15:33) ..oi,kādas gastranomiskās "izvirtības"!....
cilveex (2011-06-01 15:40) Kadas tur izvirtības... cilvēkiem ēst nau ko, valstī krīze, varbūt pabalstus vairs neizmaksā un tā, bet gliemežus salasīt brīvs laiks ir. Kāpēc neizmantot šos lipīgos proteīnus lietas labā?
rita_rasa (2011-06-01 15:46) ..nu esam taču malači !..vienmēr atrodam izeju!..tikai ēdami šie ir līdz Jāņiem!
silvery (2011-06-01 15:50) Paldies, termiņš tā kā būtu skaidrs, bet.......kā tos dabūt līdz šķīvim?
zity (2011-06-01 15:51) Krīze, nekrīze, bet pirms 2 gadiem laukos nepilnā stundā ar bērniem pielasījām veselu spaini ar tiem gliemežiem. Vietējā miestā varēja nodot Punktā par labām naudiņām...Žēl tikai, ka pāris dienas nokavējām - pēc Jāņiem vairs neņēma pretī..:(
_Parama (2011-06-01 16:50) es tik zināju, ka sliekas var apcept olā un miltos, a ka gliemežus arī var stūķēt vēderā, nezināju:0 būs jāpamēģina! a kā to gliemezi no vāka dabū ārā???
Just_ (2011-06-01 17:07) Labāk nopērc konservētus vai saldētus gliemežus un liec mieru tiem dzīvajiem.
silvery (2011-06-01 17:13) Just_, Tu raksti ne pa tēmu....liecies mierā!
dulla_pauline (2011-06-01 19:15) Esmu lasījusi, ka nedēļu jāpiebaru un tad nedēļu jābadina. Bet kā kaut ko tādu7 var mutē dabūt, nezinu:D
etaxa (2011-06-01 19:45) http://www.poga.lv/groups/gliemezi/forums/topic:362/
lapsu_aacis (2011-06-01 21:11)
nekas naU jaadirsina!
verdoshaa uudenii, jamie izlien no maajaam, ar dashinju kjeksee aaraa, met uz pannas unj apcep sviekstaa.
garsha- kaut kas starp baraviku unj vistu.
andzipa (2011-06-01 23:35) Kā var tik rupji runāt par gardumu!:( Berga bazāra cafe no Elizabetes ielas var pa kādām 6 naudiņām ēst jūras veltes - tur ir arī vīngliemeži. Gatavot laikam nav grūti (varu pajautāt draugam Beļģijā, kas to pieprot perfekti , jāēd ar tādu ķeksīti izķeksējot... ) nu gardi bezgala.... klāt - baltvīns...
Lucy (2011-06-02 08:02) Zinu kur tos var salasīt,bet mutē tādus nebāžu.brrrr
edgars5 (2011-06-02 09:00) Paldies lapsu_acis, izklausās vienkārši. Un......arī garšīgi.
ainis (2011-06-02 23:50) Ar vīmgliemežu audzēšanu nodarbojos 4 gadus,iepērku visu sezonu no maija līdz oktobrim-par receptēm lūdzu zvaniet-tālrunis 29443577
Atbildes 1 līdz 22 (kopā 22) |