Cienasts darba kolēģiem
sēžu un plānoju dzimšanas dienas ēdienkarti.. kolēģu diezgan daudz un nekādu īpašu tradīciju nav..riks086 2 8 Savulaik darba vietā, kur biju priekšnieks, ieviesu tradīciju, ka kolektīvs jubilāram darbā uzklāj galdu - tā ir viņam arī dāvana (citādi ne vienmēr jau var uzminēt, ko tad viņam vajag, bet ja jautā iepriekš, zūd dāvināšanas pārsteiguma moments) un pats, galvenais, viņam nav nekādu rūpju ar "uzstāšanos" (kā tas šobrīd ir Tev)....
aroganis 2 spied uz auksto gaļu
oliive 1 2 Saldo un sāļo kliņģeri, augļus, siera un gaļas plati, standarta variants. Mums uz urrā pirmās aiziet ķilavu maizītes.
Zeltiite 1 Ja Torņakalns, konditorejā uz Bauskas ielas pasūtīt sāļo un saldo kliņģeri vai drumstalmaizi. Pasūtījumu varēja saņemt jau no pusastoņiem. Ja griežami produkti, pietiek visiem, ja daudz kolēģu un nezin, cik būs apsveicēji, kas nāk dienas gaitā. Var klāt kaut kādus augļus - manderīnus, vīnogas, sagrieztus banānus utt. Vai Rimi (vai kādas citas vietas, kur vismaz standarta kvalitāte) pīrādziņus, bumbiņas ar siera pildījumu, mazās Vecrīgas, standziņas ar olīvām vai sieru utt. Viss uz svara.
Zibsniite2005 2 3 Riks, arī mūsu kolektīvā šī tradīcija ir ieviesta. Jubilārs priecīgs beidzot var piecelties no galda un aiziet, nevis pirms skriet,lai uzklātu, pēc tam, lai traukus nomazgātu :)
Eila 1 1 Mums darbā pa vienkāršo - kūka, un katrs pa savām vietām strādāt. Nu nav jau tie krievu laiki, kad jubilāram ir pienākums uzklāt tādu galdu, kad var šajā dienā neiet pusdienās....Tad vēl visu dienu sagaidīt un pavadīt ciemiņus...
v_s_o_p 5 uz oglēm pagatavots jērs vai meža cūkas sivēns, nē?
evelina37 1 1 Mēs arī augļus un kādu kūku.
Cafe_Noir
3
:) riks, Tu biji brīnišķīgs priekšnieks!
tas patiešām ir burvīgi - ierasties uz savām svinībām pie klāta galda - labākā dāvana no kolektīva. atšķirībā no vispārpieņemtā, ka galdu klāt pats jubilārs, kuram no saviem svētkiem nav ne mazākā prieka, tikai izdevumi un ņemšanās
mieru_tikai_mieru 1 nuuu, viss atkarīgs no budžeta. Ja nav finansiālu ierobežojumu, tad var kaut vai pasūtīt uzkodas no jebkura ēdināšanas uzņēmuma, kas organizē banketa galdu klāšanu. Pati šādu iespēju izmantoju uz apaļjiem datumiem, jo tad atkrīt stresainais gatavošanās periods. Kāds gan var būt skats uz jubilāru, kas visu nakti nav gulējis, griezis rosolu vai cepis pīrāgus? Bet, ja ar to naudiņu ir tā, kā ir, tad var apstāties pie kāda kliņģera vai tortes un augļiem. Ja tomēr esi ar mieru pacensties, derēs dažādas uzkodas - lašmaizītes, ar salātiem pildīti sāļie groziņi, siera plate, iesmiņi ar dārzeņiem un mazām kotletītēm utml.
Eiropa 2 siera groziņi, kūkas, augļi
Lucy 2 ja nav tradīciju,tad šampi,vai vīnu un končas,cepumi,pilnīgi pietiek!
sakuri 6 Ja kolēģi jauki ,tad šampanieti un ļoti daudz konfektes ,ja kolēģi ..ne visai ,tad mēle želejā un šnabis...:)
madaa jā, es arī gribētu priekšnieku, kurš ievieš tādas tradīcijas. paldies par padomiem. sēžu un pētu netā bildes kā labāk plates noformēt.