Glutēns
Glutēns - jautājumi un diskusijas
Kukurūzas milti (10)
Vai kādreiz esat cepuši kādu rausi vai cepumus no kukurūzas miltiem. Kas tur sanāk, kā garšo? Gribu izcept kādu našķi cilvēkam, kurš ievēro bezglutēna diētu (kviešu miltus nedrīkst). Paldies!
Vai kādreiz esat cepuši kādu rausi vai cepumus no kukurūzas miltiem. Kas tur sanāk, kā garšo? Gribu izcept kādu našķi cilvēkam, kurš ievēro bezglutēna diētu (kviešu miltus nedrīkst). Paldies!
te iedvesmai:
http://eestikele.wordpress.lv/2014/01/15/vejakukas-no-kukuruzas-miltiem/ es izcepu pankūkas no griķu miltiem [samalu kafijas dzirnaviņās] - noskatījos, ka Normandijā tādas ir teju novada lepnums. garšoja lieliski! rimčikā nopirku speciālos griķu miltus - no tiem gan vēl nav sanācis izcept Esmu izmantojis vistas panējumam parasto miltu vietā. Nav he vainas.
Tikai pašus kukurūzas miltus bija pagrūti sameklēt. Atradu tikai Skajā - vācu ražojuma. Es cepu pankūkas no auzu pārslu miltiem, jo kviešiem un rudziem arī ir pateikts "" nē"". Sanāk garšīgi. ··· Glutēns: Kukurūzas milti lasīt visu diskusiju (10 atbildes) »