Skābenes
Skābenes - jautājumi un diskusijas
Skābeņu zupa (16)
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ierovejam burkānu? pēc min. 10 liekam katlā kartupeļus, sīpoliņu! ? skaidrs! bet kurā brīdī konservētas ...
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ierovejam burkānu? pēc min. 10 liekam katlā kartupeļus, sīpoliņu! ? skaidrs! bet kurā brīdī konservētas ...
Ā, lūcij, un skābenes, starp citu, var gan svaigas dabūt arī vēlā rudenī. Tepiķdirsēju audzētājas jau to nezina, bet vienkāršas lauku sievietes (kā es) zina, ka var gan pļavā palasīt, gan dārzā plēvi uzmest virsū tām skābenēm. Un nemaz nav jāstaigā apkārt meklējot, kas tās skābenes pārdod. Ja pieliksi sākumā kartupeļi paliks cieti neizvārīsies.Pievieno tad kad kartuleļi jau paliek mīksti un pavāra vel kādu brīdi. Skābenes nedrīkst vārīt . Pievieno kad zupa gatava . ··· Skābenes: Skābeņu zupa lasīt visu diskusiju (16 atbildes) »