Uzdot jautājumu

Ēdieni un dzērieni, receptes
Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
mūždien mainīgā medus torte (17)
4 stundas esmu notupējusi pie plīts....biskvīts jau sen,kā gatavs....bet esmu dabesījusies ar to skābā krējuma pildījumu. Šoreiz gribēju tikai saputojot ar cukuru zieķēt vidū...nu nē,šamais ne grama biezāks nepaliek pat pēc 20 minūšu putošanas ar mikseri!(ņemot vērā,ka ...
4 stundas esmu notupējusi pie plīts....biskvīts jau sen,kā gatavs....bet esmu dabesījusies ar to skābā krējuma pildījumu. Šoreiz gribēju tikai saputojot ar cukuru zieķēt vidū...nu nē,šamais ne grama biezāks nepaliek pat pēc 20 minūšu putošanas ar mikseri!(ņemot vērā,ka ...
Specifisks ļoti gards ievārījums "Lerums" (9)
Sveicināti! Vai kāds lūdzu nau redzējis norvēģu ražotnes "Lerums" ievārījumu(mēli var norīt), divas reizes pirku Igaunijā Maximā un Selver, uzraksti uz burkām visās baltiešu valodās liek domāt, ka kautkur tas ir nopērkams arī Latvijā, ja kāds zin kādu superslepenu veikalu ...
Sveicināti! Vai kāds lūdzu nau redzējis norvēģu ražotnes "Lerums" ievārījumu(mēli var norīt), divas reizes pirku Igaunijā Maximā un Selver, uzraksti uz burkām visās baltiešu valodās liek domāt, ka kautkur tas ir nopērkams arī Latvijā, ja kāds zin kādu superslepenu veikalu ...
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni (6)
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze cukurs, 1glāze 9% etiķis, 2 ēdamkarotes sāls. Kārtīgi izmazgātās un izkarsētās burkās liek ķiplokus ( 2 līdz 3 daiviņas uz 1 litra burku ), šķēlēs ...
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze cukurs, 1glāze 9% etiķis, 2 ēdamkarotes sāls. Kārtīgi izmazgātās un izkarsētās burkās liek ķiplokus ( 2 līdz 3 daiviņas uz 1 litra burku ), šķēlēs ...
Izpalīdziet ar vaniļas kapučīno (12)
Esmu bijis Rīgā vienaa MAXIMAA, divos RIMI un laikam divo SUPERNETTO - visur ir dazhaadi vai vaienaadi tie kauchiino - klaskie shokolaades un veel nez kaadi, bet ar vaniļas garšu nekur nav atrodami ! :( Luudzu esat tik laipni un kad ejat uz veikalu, kur parasti iepērkaties, tad paskatieites ...
Esmu bijis Rīgā vienaa MAXIMAA, divos RIMI un laikam divo SUPERNETTO - visur ir dazhaadi vai vaienaadi tie kauchiino - klaskie shokolaades un veel nez kaadi, bet ar vaniļas garšu nekur nav atrodami ! :( Luudzu esat tik laipni un kad ejat uz veikalu, kur parasti iepērkaties, tad paskatieites ...
Alus recepte (11)
alus=garšīgs un veselīgs dzēriens. Es izmantoju lūk šādu recepti: raugs + cukurs + silts ūdens + gatavināt 7 dienas. Vai kādam būs piebilde kā šo recepti uzlabot?
alus=garšīgs un veselīgs dzēriens. Es izmantoju lūk šādu recepti: raugs + cukurs + silts ūdens + gatavināt 7 dienas. Vai kādam būs piebilde kā šo recepti uzlabot?
Par zemesriekstiem (12)
Kur Rīgā ir iespējams nopirkt lobītus zemesriekstus izberamos ?! Vēlams cenā - Ls 1.70-180 kilogramā, vai vēl lētāk ? Lai nevestu tautu maldināšanā, nedaudz izskaidrojošais darbs par terminiem : 1) ´Lobīti zemsrieksti´ - tie ir tādi zemesrieksti kas ir izlobīti no ...
Kur Rīgā ir iespējams nopirkt lobītus zemesriekstus izberamos ?! Vēlams cenā - Ls 1.70-180 kilogramā, vai vēl lētāk ? Lai nevestu tautu maldināšanā, nedaudz izskaidrojošais darbs par terminiem : 1) ´Lobīti zemsrieksti´ - tie ir tādi zemesrieksti kas ir izlobīti no ...
Plaucētā mīkla (12)
Ja kādam varbūt ir aizķērusies pārbaudīta recepte, mēginājām pēc interneta, nesanāca..:( tā ir palikusi nepagūtā mīkla, likās ka bus viegli, bet nekā..
Ja kādam varbūt ir aizķērusies pārbaudīta recepte, mēginājām pēc interneta, nesanāca..:( tā ir palikusi nepagūtā mīkla, likās ka bus viegli, bet nekā..
Tiramisu kūka (17)
Sveicināti! Vai kāds lūdzu varētu precīzi/nosaukumu/ pateikt, kādus tieši cepumus izmanto tiramisu kūkas pagatavošanai? Esot Rimītiī, bet tie tur ir tik daudz, ka apjuku.
Sveicināti! Vai kāds lūdzu varētu precīzi/nosaukumu/ pateikt, kādus tieši cepumus izmanto tiramisu kūkas pagatavošanai? Esot Rimītiī, bet tie tur ir tik daudz, ka apjuku.
Krievu laika gaļas salātu majonēzes recepte (10)
Vai šeit ir kāda padomju laika pavare, gaļas salau meistare? Kā pagatovoja majonēzi taja laikā? Jo tagat 100% tādas nav! Iepriekš pateicos!
Vai šeit ir kāda padomju laika pavare, gaļas salau meistare? Kā pagatovoja majonēzi taja laikā? Jo tagat 100% tādas nav! Iepriekš pateicos!
Par sēņu (baraviku) marinēšanu (2)
Vai, marinējot baravikas, tās būtu vairākas reizes jāpasterizē, ja grib ziemā turēt istabas temperatūrā? Un - kāds ir minimālais galda etiķa daudzums uz 1 l marinādes, lai neaugtu tās botulisma nūjiņas?
Vai, marinējot baravikas, tās būtu vairākas reizes jāpasterizē, ja grib ziemā turēt istabas temperatūrā? Un - kāds ir minimālais galda etiķa daudzums uz 1 l marinādes, lai neaugtu tās botulisma nūjiņas?
Iesakiet labu melno tēju! (20)
Lipton un tamlīdzīgas neinteresē- meklēju beramo- stipru un aromātisku, bet bez piedevām. Tēju no rīta dzeru kafijas vietā. Kur Rīgā (centrā) var pie tādas tikt?
Lipton un tamlīdzīgas neinteresē- meklēju beramo- stipru un aromātisku, bet bez piedevām. Tēju no rīta dzeru kafijas vietā. Kur Rīgā (centrā) var pie tādas tikt?
<< iepriekšējie jautājumi | Ēdieni un dzērieni, receptes Jautājumi no 421 līdz 440 (kopā 927) |
nākamie jautājumi >> |
Uzdot jautājumu