Maizes zupas recepte
Hei, kulināri! Pastāstiet man kā taisa maizes zupuBabett (2003-11-05 14:21) Neatceros, kurā veikalā redzēju, bet ir nopērkama gatava. Attiecīgi tikai kaut kas jāpielej un kaut kas jāiemaisa.
fuurija (2003-11-05 14:21) aiziet uz super maarketu sameklee dobelis dzirnavnieka mmaizes zupas maisiijumu un nopeer mazliet zheeveetas aprikozes un saldo kreejumu Peec tam iet maajaas un uz iepakojuma izlasa recepti un gatavs
sauljuks (2003-11-05 14:31)
fuurija, ej Tu ar saviem pusfabrikaatiem........ Babett, Tu taapat...
sorry, ja aizvainoju!
vraja, bet vismaz izejvielas apstaasti, lai varam uzreiz vaariit!! :))))) kaadu rupjmaizi vislabaak? ;)
Just_for_fun (2003-11-05 14:35) sauljuks: man taa pa iistam garsho tikai putukreejums tai zupai virsuu:)) Bet mana omiite vaariija no iistas lauku rupjmaizes un klaat lika visus zhavetos augljus (pluumes, aprikozes, roziines, bumbierus)
vraja (2003-11-05 14:36) Tagad to rupjmaizu tik daudz... bet vislabak tadu riktigi "melno", skiet, klona saucas. Ne saldskabas. Vislabak jau parasti pirms tam garozas vakt un pec tam tas izmercet. Nu tad var vel rozines, melnas plumes, aprikozes likt klat un pa virsu putukrejumu:). Bet nedoma, ka es to vakara ar daksu putoshu...:))))
Viltis (2003-11-05 14:37) katlā ar ūdeni saber maizi (labāk baltmaizi) ij trakoti maisa :))))
fuurija (2003-11-05 14:38) sauljuk ja veeleejies pati pagatavot maizes zupu tad tik aatri neies, jo vislabaak ir kaadu meenesi kraat maizes knipsihsu un tad tos smalki sariiveet, bet cik nopratu tu veeleejies jau shovakar taa ka nekas cits pa pusfabrikaatu nesanaaks
vraja (2003-11-05 14:44) Garozinjas izmerce un tad vara.:) Cukuru vari pielikt, ja esi paredzejusi to ka saldo edienu, Sauljuk:).
very_cool (2003-11-05 15:46) 1 sald. krēj. var putot 0.5l burcuņā - uzskruvēt vācinju un kratīt vertikālā virzienā aptuveni 2 min.
Night_sorceress (2003-11-06 10:23) njem klona rupjmaizi, sagriež šķēlītēs, liek cepeškrāsnī un izkaltē (ja nedaudz apbrūnēs, būs tik uz labu). Izkaltušās šķēlītes liek katlā, aplej ar vārošu ūdeni un atstāj lai izmirkst. kad izmirkušas, centīgākie var izrīvēt caur sietu, mazāk centīgie īsu brīdi sablenderēt, tad liek klāt žāvētus augļus (parasti aprikozes, rozīnes, plūmes) mazliet cukura, , mazliet kanēli un pavāra minūtes 10, tad pielej (ja gatavojot jau nav izdzerts) pāris ēdamkarotes alkohola (nu man garsho dzērvenju degvīns ar tuch tuch kampari). Atdzesē. pasniedz ar saputotu saldo krējumu.
kapsula (2003-11-18 22:51) maizes zupai vislabaakaa zelta klingera rupjmaize.24 izmeerceet liek uz pliits pieliek aabolus sagr. mazos gab.zav auglus siirupu cukuru kaneeli citronskaabi vaara liidz pirmajam burbulim t.i.uzvaariit tici man to es daru diendienaa pasniedz ar putukreejumu.