Patisoni

Patisoni - jautājumi un diskusijas

Patisonu receptes (4)
Esiet tik laipni un padalaties ar receptēm no patisoniem!
mmmm...patisoni man garšo marinētā veidā...pat labāki kā marinētie gurķi un kabaži!
Marināde tāda pati kā gurķiem, tikai garšo ta kā!
:)
Var mest klāt visādiem sakņu sautējumiem, bet marinēti mazie patisoni!!! - garšīgi un skaisti. Liec kompotā - kopā ar Kaukāza plūmēm (aličām). Sīrups kā citiem kompotiem (300g cukura uz 1l ūdens), sterilizē 20min. plūmes paliek maigas, bet patisoni garšo pēc ananāsiem . es sagriežu lieku klāt pie dārzeņu sautājumiem -oki doki! ··· Patisoni: Patisonu receptes lasīt visu diskusiju (4 atbildes) –»
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni (6)
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze cukurs, 1glāze 9% etiķis, 2 ēdamkarotes sāls. Kārtīgi izmazgātās un izkarsētās burkās liek ķiplokus ( ...
spici: mājās ražotie feināki...un pats galvenais izmaksā tikai ap 0.50 Ls -3l burka(jūti atšķirību?):) Marinādei interestas attiecības, būs jāpamēģina!
Ja burkas sterilizētas un kārtīgi tiek sasegtas, tad nešauj nekur.Ja es šaubos, tad šitādos variantos piemetu mazliet acetilsalicilskābes(aspirīns parastais).Droši, ka nešaus.
eliine - 9% etiķis vispār nav etiķis, bet susla kaut kāda!


A vot pamēģināju, tomēr man jau sākumā šķita, ka 1 gl. cukura uz litru ir par daudz, vot i piemetu mazāk, bet tāpat bija par saldu!
Labākie ir gurķīši ungāru gaumē, ražoti Indijā, pieejami visos lielveikalos, cena 0,55Ls 0,7l burka. :) 1 glaaze etikjis??????????????? ··· Patisoni: Ātri pagatavojami pārauguši ... lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu