Patisoni
Patisoni - jautājumi un diskusijas
Marināde tāda pati kā gurķiem, tikai garšo ta kā!
:) Var mest klāt visādiem sakņu sautējumiem, bet marinēti mazie patisoni!!! - garšīgi un skaisti. Liec kompotā - kopā ar Kaukāza plūmēm (aličām). Sīrups kā citiem kompotiem (300g cukura uz 1l ūdens), sterilizē 20min. plūmes paliek maigas, bet patisoni garšo pēc ananāsiem . es sagriežu lieku klāt pie dārzeņu sautājumiem -oki doki! ··· Patisoni: Patisonu receptes lasīt visu diskusiju (4 atbildes) »
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni (6)
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze cukurs, 1glāze 9% etiķis, 2 ēdamkarotes sāls. Kārtīgi izmazgātās un izkarsētās burkās liek ķiplokus ( ...
Ātri pagatavojami pārauguši gurķi, kabači, patisoni : ( Garšīgi! ) Marināde : uz 1 litru ūdens 1 glāze cukurs, 1glāze 9% etiķis, 2 ēdamkarotes sāls. Kārtīgi izmazgātās un izkarsētās burkās liek ķiplokus ( ...
Ja burkas sterilizētas un kārtīgi tiek sasegtas, tad nešauj nekur.Ja es šaubos, tad šitādos variantos piemetu mazliet acetilsalicilskābes(aspirīns parastais).Droši, ka nešaus. eliine - 9% etiķis vispār nav etiķis, bet susla kaut kāda!
A vot pamēģināju, tomēr man jau sākumā šķita, ka 1 gl. cukura uz litru ir par daudz, vot i piemetu mazāk, bet tāpat bija par saldu! Labākie ir gurķīši ungāru gaumē, ražoti Indijā, pieejami visos lielveikalos, cena 0,55Ls 0,7l burka. :) 1 glaaze etikjis??????????????? ··· Patisoni: Ātri pagatavojami pārauguši ... lasīt visu diskusiju (6 atbildes) »