Pankūkas

Pankūkas - jautājumi un diskusijas

Pildījums plānajām pankūkām (8)
TKKK, iesakiet ar ko pildīt plānās pankūkas! Tipa vajag recepti tam pildījuma maisījumam. (piem. , biezpienpildiijumam, vienkārši biezpiens ar cukuru, krējumu? )
Visgarshiigaakas ir pankuukas ar sirds (liellopa, cuukas, protams) pildiijumu. Pirmām kārtām biezpienu vajaga samalt,tad var pielikt olas dzeletenumus,saldo kreejumu un cukuru un druscin vaniliinu. ar ikriem Pankuukas pildiitas ar banaanu-sagriez banaanu,pieliek kaneeli un satin.Tad var pildiit ar sieru sariiveetu,ar bumbieriem,un vispaar jebko pildiit,tikai jaanem talkaa sava fantaazija. nju taa... var sacept seenes ar siipoliem un garshvielaam kaa patiik un veel piegriezt tam visam vaariitu olu un samaisiit kopaa... un tad lociit iekshaa pankuukaas... ··· Pankūkas: Pildījums plānajām pankūkām lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Recepte bada pankūkām (3)
Kāda ir recepte bada pankūkām
remdens ūdens + milti + maķenīt sāls (mīklas biezums nedaudz biezāka par plānām pankūkām) miltus sajaucot ar ūdeni mīklu atstāj uz 15 - 20 min, lai milti uzbriest. Pannas ietaukošanai izmanto žāvētas cūku ādiņas Udens+milti,mazliet sals,mszliet soda,visu samaisa un lai pusstundu sastavdalas sadraudzejas,atstaj briest miklu.Tad attieciga panna un cep.Mikla gan nedrikst but bieza. Baltmaizi jāizmērcē pienā vai ūdenī jāapviļā cukurā un jācepj! Bada pankūkas gatavas! ··· Pankūkas: Recepte bada pankūkām lasīt visu diskusiju (3 atbildes) –»
Pildīto pankūku mīkla (21)
Vēlētos uztaisīt pildītās pankūkas ar biezpienu, taču man ir tikai aptuvena nojausma, kas ir vajadzīgs pankūku mīklai. Vai kāds nevarētu viest skaidrību šajā jautājumā?
Ola,sāls,cukurs,mazlietiņ dzeramā soda,piens un milti. Suukalas ir baigi labaas lieta pankuukaam, lielajaam, tad vinjas ir nepliistoshaakas.

Milti, suukalas un saals => ultimate lielaas pankuukas kuraas peectam var likt biezpiena pleku virsuu un lociit kopaa.
Piena vietā var lietot ūdeni - it īpaši ieteicams plānajām pankūkām. Cepot plānās pankūkas jāatceras, ka nedrīkst lietot daudz eļļu. Vislabāk ar kādu eļļā samērcētu drāniņu noslaucīt pannu pirms katras pankūkas. plaanajaam pankuukaam nevajag sodu! sodu liek, ja miiklai pievieno ko skaabu - kefiiru, biezpienu, skaabo kreejumu - tb, biezajaam! veel var nopirkt Dobeles Dzirnavnieka pankuuku miltus:) olas, milti, piens, sāls šķipsniņa. Uzcep pankuken, tad iekš pankuken ietin biezpienu, kas sajaukts ar cukuru un ko nu vēl grib, un apcep vēl biku un viss >>> pankuken essen!
:)
··· Pankūkas: Pildīto pankūku mīkla lasīt visu diskusiju (21 atbildes) –»
Kā pagatavot ,,bada" pankūkas? (27)
Ļoti sen esmu cepusi tautā tā sauktās ,,bada" pankūkas. Garšīgas. Recepti esmu pazaudējusi. Vai kāda nepateiktu recepti.
2 olas, 2 glāzes piena, 1 glāze miltu, 2 ed.karotes olīveļļas...un cep:-) Sākšu ar to,ka badpankūkām ir speciāla BADPANNA un ne jau mīklas satura dēļ šīs pankūkas tika sauktas par badpankūkām,bet gan pannas dēļ!
Tā ir tāda panna,ar kuru varēja cept tikai uz plīts riņķiem,jo lai pankūkai apceptu brūnu otro pusi-nesvieda otrādi vis pankūku,bet gan pannu,bet par badpannu to sauca tāpēc,ka tās ietaukošanai vajadzēja tikvien,kā cūkģaļas ādiņu,bet pankūkas bij šādas!
D;..taapeec jau sauc par "bada pankuukaam",ka ne olas,ne cukuru neliek!!
Milti,uudens biku saali,sajauc konsistence,kaa skjidrs kreejums.Vislabaakaa ir vecaa,melnaa panna.Uz dakshas uzliek smuku spekja gabalinju,kuru izmanto karstas pannas ietaukoshanai...un uz priekshu.
bet panna izskatā šāda- ..atceros,ka šim pankūkām arī bija panna speciāla - saspiežama,čuguna...( kā vafelēm) ··· Pankūkas: Kā pagatavot ,,bada" pankūkas? lasīt visu diskusiju (27 atbildes) –»
Plānās pankūkas (28)
Sacepu vairumā plānās pankūkas. Ar ko varētu pildīt un kā vēl var izmantot tās?/dzirdēts par pankūku suši/
Uztaisi torti Katru pankūku , kamēr silta, jaiesmērē ar sviestiņu, pec tam uzkaisi cukuru un kanēli , satin rullītī un apcep velreiz.TĀ MAN vecāmamma taisīja un plānās pankūkas man garšo tieši tādā veidā.
Vel var ar medu ēst , kamēr siltas, arī ļoti garšigi.:)
Sablenderē biezpienu ar avenīšu ievārījumu(pagājušajā basarā ar cukuru sagrieztas)un ietin-garšo visiem! uzcep kjiplociiti, saber bljodinjaa, burkaaniiti sariivee uz pannas un viegli pasutini, ziemaa ar siipoliti, vasaraa vienu pashu, kad saak paraadiities zeltainc bruunums, piemer malto galjiiti. pa to laiku pukjkaapostinch buus izvaariijies, sietinjaa nosusinaats, to klaat ,gabalinjos. pashaas beigaas-kukuruuziiti.
uz vienu pankoku 3 eedamkarotes pildiijuma.

vari shaadi sacept un salikt saldeetavaa,kad pavisam atdzisushas. darbaa- keejuminju klaat un njamma mikrovilnjos gatava 2 minuutees.
Liellopa sirds un plaušas (cūkas ar der), vārītas ar garšvielām, divreiz laistas caur gaļmašīnu, buljoniņš, kur vārījās, klāt pieliets, kārtīgi samīcīt - mana omītes recepte. Dievīgas pankūciņas. ··· Pankūkas: Plānās pankūkas lasīt visu diskusiju (28 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu