Uzdot jautājumu

Ēdieni un dzērieni, receptes
Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Kādi būtu šprotu salāti? (11)
Kādas sastāvdaļas man tur būtu jāliek-šprotes,vārīti burkāni,olas,majonēze,kas vēl?
Kādas sastāvdaļas man tur būtu jāliek-šprotes,vārīti burkāni,olas,majonēze,kas vēl?
zefīra recepte (2)
Mēģināju mājas apstākļos sagatavot zefīru.Recepti atradu internetā. Visu darīju precīzi. Nevaru saprast, kāpēc slikti sacietē un ir tik lipīgi, ka nevar dabūt no šķivja nost.Varbūt kādam ir labāka pieredze?
Mēģināju mājas apstākļos sagatavot zefīru.Recepti atradu internetā. Visu darīju precīzi. Nevaru saprast, kāpēc slikti sacietē un ir tik lipīgi, ka nevar dabūt no šķivja nost.Varbūt kādam ir labāka pieredze?
Lauku alus (7)
Attšistot iepriekšējo tēmu: vai kādam ir saglabājusies informāija par īsta lauku alus darīšanas tehnoloģiju? Un arī receptes. Padalieties, ja izdosies, uzaicināšu uz degustāciju. Interesē "iekārtas", procesi un receptes.
Attšistot iepriekšējo tēmu: vai kādam ir saglabājusies informāija par īsta lauku alus darīšanas tehnoloģiju? Un arī receptes. Padalieties, ja izdosies, uzaicināšu uz degustāciju. Interesē "iekārtas", procesi un receptes.
Liellopa galas receptes (14)
Klau kāds/a var ieteikt kādu ģeniālu recepti kā pagatavot liellopa gaļu!?
Klau kāds/a var ieteikt kādu ģeniālu recepti kā pagatavot liellopa gaļu!?
kā izcept garšīgus auzu parslu cepumus? (5)
Pasakiet lūdzu, kā izcept pēc iespējas gardākus auzu parslu cepumus? Nu taaaaadus, lai ir super, varbūt kādu īpašu knifinju vai sastāvdaļu :)) paldies!
Pasakiet lūdzu, kā izcept pēc iespējas gardākus auzu parslu cepumus? Nu taaaaadus, lai ir super, varbūt kādu īpašu knifinju vai sastāvdaļu :)) paldies!
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Dabīgākie piena produkti (12)
Es saprotu, ka visi viņi s**i, un ka sākumā pienu " sadzen " piena pulverī un tikai tad iejauc " piena produktu " pēc vajadzības. Tomēr Jūsuprāt: kura no veikalos nopērkamajām suslām ir vistuvākā dabīgam produktam? Paldies!
Es saprotu, ka visi viņi s**i, un ka sākumā pienu " sadzen " piena pulverī un tikai tad iejauc " piena produktu " pēc vajadzības. Tomēr Jūsuprāt: kura no veikalos nopērkamajām suslām ir vistuvākā dabīgam produktam? Paldies!
Kā oriģināli pagatavot zivis? (10)
Kā var sakarīgi pagatavot zivis? Receptes dikti vienveidīgas. Uzturā vajag, bet viss, ko līdz šim esmu ēdusi, man negaršo... ja nu vienīgi lasis, bet pārējās vē... cep kā gribi, kā štrunts tā štrunts...
Kā var sakarīgi pagatavot zivis? Receptes dikti vienveidīgas. Uzturā vajag, bet viss, ko līdz šim esmu ēdusi, man negaršo... ja nu vienīgi lasis, bet pārējās vē... cep kā gribi, kā štrunts tā štrunts...
Cidonijas - kur dabūt? (11)
kur šais dienās dabūt cidonijas? Uz tirgus tikai vienā vietā , un tās pašas .... fūū
kur šais dienās dabūt cidonijas? Uz tirgus tikai vienā vietā , un tās pašas .... fūū
Kā cept kruasānus? (13)
Vai ir vērts mēģināt mājās pašai cept kruasānus, vai labāk pirkt tos veikalā?
Vai ir vērts mēģināt mājās pašai cept kruasānus, vai labāk pirkt tos veikalā?
Pašu gatavotas garšvielas (15)
Vai zinat metodes, kā saviem spēkiem ziemai sagatavot garšaugus, tas ir piedevas, ko pievienot zupām, mērcēm u.tt? Es, piemēram, dilles sasmalcinu, ieberu saldējamajā kastītē un iesaldēju. Ziemā atveru kastīti, pieberu salātiem vai zupai un garšo super. Vai līdzīgi var saldēt ...
Vai zinat metodes, kā saviem spēkiem ziemai sagatavot garšaugus, tas ir piedevas, ko pievienot zupām, mērcēm u.tt? Es, piemēram, dilles sasmalcinu, ieberu saldējamajā kastītē un iesaldēju. Ziemā atveru kastīti, pieberu salātiem vai zupai un garšo super. Vai līdzīgi var saldēt ...
Medus kūkas garnēšana (10)
Izcepu medus kuku,bet nekas nesanak ar to garnesanu. Meginaju apbert ar tas pasas kukas drupacam,bet malas kukai sanak tadas jocigas. Varbut kads var ko vienkarsu un viegli paveicamu ieteikt.
Izcepu medus kuku,bet nekas nesanak ar to garnesanu. Meginaju apbert ar tas pasas kukas drupacam,bet malas kukai sanak tadas jocigas. Varbut kads var ko vienkarsu un viegli paveicamu ieteikt.
Palikusi vēl iemarinēta šašlika gaļa. (13)
Lūdzu padomu. Kā labāk mājās virtuvē izcept svētkos neapēstu cūkgaļas šašliku?
Lūdzu padomu. Kā labāk mājās virtuvē izcept svētkos neapēstu cūkgaļas šašliku?
Kas tā par baravikai līdzīgu sēni? (21)
Salasīju baravikām līdzīgas sēnes, tīrot pamanīju, ka kātiņš tāds smuki dzeltens, bet pēc laika palika zilgans. Vārītas rūgtas pēc garšas.
Salasīju baravikām līdzīgas sēnes, tīrot pamanīju, ka kātiņš tāds smuki dzeltens, bet pēc laika palika zilgans. Vārītas rūgtas pēc garšas.
<< iepriekšējie jautājumi | Ēdieni un dzērieni, receptes Jautājumi no 401 līdz 420 (kopā 927) |
nākamie jautājumi >> |
Uzdot jautājumu