Mērces
Mērces - jautājumi un diskusijas
Mērce bez miltiem (11)
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?
Vīriešu zapte? (8)
Pagatavoju vīriešu zapti: tomāti, ķiploki, pipari maltie....garša laba, bet šķiet tāda pašķidra! Ka varētu papildināt, lai nav kā suliņa?
Pagatavoju vīriešu zapti: tomāti, ķiploki, pipari maltie....garša laba, bet šķiet tāda pašķidra! Ka varētu papildināt, lai nav kā suliņa?
pieliec tomatu pastu vai mersi pavāri ilgāk. piesvied klāt burkānus un sīpolus, par ķiplokiem gan nezinu(gaumes lieta) Tur jau vēl burkāni, sīpoli, zaļumi (selerijas) jāliek. Nesaprotu es to nepatiku uz visveselīgākajām lietā... da nu labi.:)
Es nau pavārs, bet man te ir divi, ikdienas, tad man ir acis un varu novērot. Lūk, tad dažreiz liek klāt želantīnu(kaulus savāra noteiktā veidā) un citreiz miltus un tā... kaut ko no cietes.
Bet šeit ēstā vīriešzapte IR pašķidra, kaut kas līdzīgs sarkanam kefīram, pēc konsistences.
Varbūt sarunāju zutkākās blēņas, bet novērojumi tādi kādi nu ir.:) Sīpoli, burkāni, krustnagliņas, smaržīgie pipari, lauru lapa... ··· Mērces: Vīriešu zapte? lasīt visu diskusiju (8 atbildes) »