Mērces

Mērces - jautājumi un diskusijas

Mērce bez miltiem (11)
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?
Ar kokosriekstu pienu sanāk tīri feinas mērces, i nav ne mazākās vajadzības pēc miltiem. saldais krējums - nedaudz pavārot tas sabiezē. Kādam nolūkam, koncentrēts buljons, kad paliek vēsāks arī biezē. Ķīniešu ēdieni arī netiek tumēti ar miltiem, bet ar kartupeļu vai kukurūizas cieti un sojas mērci, vīniem... Jaa,ciete aizvieto miltus,bet to obligaati jaaksjaida uudenii! Miltus jau arii ,itkaa.... ··· Mērces: Mērce bez miltiem lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Vīriešu zapte? (8)
Pagatavoju vīriešu zapti: tomāti, ķiploki, pipari maltie....garša laba, bet šķiet tāda pašķidra! Ka varētu papildināt, lai nav kā suliņa?
šo pretīgo ķeksi ciest nevaru:))ciest nevaru ķiplokus!!!
pieliec tomatu pastu vai mersi pavāri ilgāk.
piesvied klāt burkānus un sīpolus, par ķiplokiem gan nezinu(gaumes lieta) Tur jau vēl burkāni, sīpoli, zaļumi (selerijas) jāliek. Nesaprotu es to nepatiku uz visveselīgākajām lietā... da nu labi.:)
Es nau pavārs, bet man te ir divi, ikdienas, tad man ir acis un varu novērot. Lūk, tad dažreiz liek klāt želantīnu(kaulus savāra noteiktā veidā) un citreiz miltus un tā... kaut ko no cietes.
Bet šeit ēstā vīriešzapte IR pašķidra, kaut kas līdzīgs sarkanam kefīram, pēc konsistences.
Varbūt sarunāju zutkākās blēņas, bet novērojumi tādi kādi nu ir.:)
Sīpoli, burkāni, krustnagliņas, smaržīgie pipari, lauru lapa... ··· Mērces: Vīriešu zapte? lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu