Kā pagatavot Canneloni?
Mēģināšu pagatavot Canneloni. Internetā salasījos un saskatījos dažādus veidus. Radās jautājumi:1. Kā dariet ar trubiņām? Ir vai nav iepriekš jāpavāra?
2.Gaļa kas tiek ievietota - jēla masa vai jau pasautēta?
3. Vai trubiņas var kraut 2 slāņos vienu virs otras?
ingryda (2012-01-10 17:12)
Es neko ieprieksh neapvaaru, neapcepu vai neapsauteeju. Parasti visu sapildu iekshaa "trubaas", salieku vienaa slaanii un apleju ar pienu un saldo kreejumu vai daarzenju meerci, un cepeshkraasnii uz kaadaam 40 min, ja bez galjas, vai mazliet mazaak kaa stundu ja galja.
Iespeejams ka var kraut divos slaanjos, tad gan meerci vaajag taa daasnaak.
kwinta (2012-01-10 17:18) Varbūt domāti laikam Cannelloni?
art_deco (2012-01-10 17:37) kwinta , ar vārda pareizrakstību tev tiešām viss ir čikiniekā. Tagad piestrādā pie sintakses.
Maxx (2012-01-10 17:42)
es varētu palīdzēt!! degustēt un tā!!;)
http://www.receptes.lv/receptes/cannelloni-ar-galas-pildijumu/
izskatās jau varen garšīgi:)
art_deco (2012-01-10 17:45) 1 Maxx (2012-01-10 17:42) viedoklis «--- tajā receptē vienā kārtā saliktas. Man tik liela trauka nav, ir parastais lazanjas trauks, bet tur tik maz trubiņu sanāks, ka nav vērts čakarēties. Ir kādam pieredze ar trubiņām 2vos stāvos?Nesalīp vienā pļeckā?
Maxx (2012-01-10 17:55) ja bail ,ka salips,tad liec cepampapīru pa vidu!!;) domāt vajag...:)
art_deco (2012-01-10 18:00)
Maxx (2012-01-10 17:55) viedoklis
domāt vajag...:) «--- tāpēc arī izveidoju šo tēmu - priekš padomiem.
wolands (2012-01-10 18:47)
Ņemot vērā, ka pa tēmu nav īsti ko pateikt, aizrādīs art deco, ka viņa noteikti domāja sintakses vietā semantiku ...
Izdomāju jautājumu par tēmu - ar ko šamējie labāki par lazanju? Tāpēc, ka trubiņās?
geyser (2012-01-10 18:51)
Trubiņas jāvāra nav.
Es gaļu pildījis neesmu un nezinu, bet domāju, ka tā jādabū gatava jau iepriekš, citādi būs pārāk ilgi jātur cepeškrāsni un tada jau jāsāk uztraukties par makaroniem.
Es gatavoju pildot ar spinātu, siera un olu (iepriekš vārītu) maisījumu. Maltā gaļa (jau sacepta ar tomātiem, ķiplokiem, tomātu pastu, garšvielām..) nāca visam pa virsu, kopā ar saldo krējumu, vēl garšvielām..
Vairākos stāvos likt var. Man bija divos, nekādu problēmu. Tur ir pietiekami daudz taukvielu, nekas nesalīp.
Ļoti garšīgi sanāca :) Lai izdodas!
art_deco (2012-01-10 18:52)
aizrādīs art deco, ka viņa noteikti domāja sintakses vietā semantiku ... «--- tev taisnība!
ar ko šamējie labāki par lazanju? Tāpēc, ka trubiņās? < --- nekad nav ne gatavoti, ne ēsti. Lazanju gatavoju salīdzinoši bieži. Varētu iemācīties kādu jaunu ēdienu. Nu tā kaut kā.
Skaidrite_Leeninna (2012-01-11 08:57) Es reiz mēģināju, gaļu liekot nevārītās trubiņās. Rezultātā viss (gaļa + mērce) bija pārcepies un gatavs, bet makaroni vēl cieti. Tāpēc vairs nemēģinu vispār...:)