Krēma recepte tortes garnēšanai
Garšīga krēma recepte tortes garnēšanaidada 1 Saspied banānu putriņā un ar putukrējumu sakultu samaisi + cukurs, vanilīns....Ja vajadzīgs līdz rīdienai saglabāt, tad pieliec nedaudz želantīna.
asums
BIEZPIENA KRĒMS AR MANDEĻU LIĶIERI
Gatavošanas laiks: apmēram 30 min.
100 g malta biezpiena
50 g pūdercukura
50 g skābā krējuma
50 g saldā krējuma
2 ēd.k.mandeļu liķiera
(Amareto,Amanda u.c.)
1/4 ēd.k.šķīstošās kafijas (espreso)
apm.250 g svaigu ķiršu (var būt saldētie)
apm. 50 g mazu mandeļu vai bezē cepumu
1 ēd.k. rupja cukura
1. Saputo krēmu no biezpiena,pūdercukura,skābā krējuma un saldā krējuma.
2. Pievieno 1 ēd.k. mandeļu liķieri un kafijas pulveri.
3. Krēmu liek ledusskapī.
4. Ķiršus noskalo,iešķeļ un izņem kauliņus.Pievieno atlikušo liķieri.
5.īsi pirms kūkas pasniegšanas to pārklāj ar krēmu.Uz krēma vainaga formā kārto ķiršus (vēlams nelikt tuvu kūkas malām).
6. Pārkaisa ar mandeļu vai bezē cepumiem.
Lai veicas!
Labu apetīti! :)
gribuBucju
vienkaarsji saputots saldais kreejums ar cukuru,kakao un kriksiiti van.cukura ir labaaks. (Nu nav ko jaukt klaat taas kjiimijas) un tas viss aiznjem tikai 5-10 min.(var pielikt arii biezpienu) :))))
/veca kuuku cepeeja/;)
martaziemele Nem iebiezināto pienu 1bundžīti un 300gr sviestu.Sviestu saputo un tad pakāpeniski lej klāt iebiezināto pienu un puto.Galvenais lai abas sastāvdaļas būtu vienādā temperatūrā citādi`,,saziedēs,,izskatīsies tā,bet garšu jau tas nemainīs,tikai skatu .Lai veicās. 2005-11-27