čuguna pannas
čuguna pannas - jautājumi un diskusijas
Ļoti kvalitatīvas čuguna pannas var nopirkt Liepājā.Ražotas Ukrainā.Ja interesē, varu pateikt, kur pannas pārdod. ··· čuguna pannas: Kur nopirkt labu čuguna pannu? lasīt visu diskusiju (7 atbildes) »
Čuguna panna piedeg (22)
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt vaļā no šīs ķibeles?
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt vaļā no šīs ķibeles?
Tas no pieredzes, darbojas labi! Varbūt vajadzēja karsēt tāpat "pliku", bez sāls un bez eļļas? Žēl, nav vairs, kam pajautāt. ··· čuguna pannas: Čuguna panna piedeg lasīt visu diskusiju (22 atbildes) »
Kā reanimēt (atjaunot) čuguna pannu? (18)
Tiku pie pannas kā šajā linkā: http://www.balticproducts.eu/epages/61523689.sf/secd692e34b5c/?ObjectPath=/Shops/61523689/Products/Ro112410 Par velti (atdeva). Panna šķiet forša, smaga, bet problēma ir, ka iepriekšējais ...
Tiku pie pannas kā šajā linkā: http://www.balticproducts.eu/epages/61523689.sf/secd692e34b5c/?ObjectPath=/Shops/61523689/Products/Ro112410 Par velti (atdeva). Panna šķiet forša, smaga, bet problēma ir, ka iepriekšējais ...
Es vienu pannu tā sačakarējusi,kad uzzināju,kā vajadzēja darīt,bija par vēlu... ieliec, kamīnā, ugunskurā, grilā, nokarsē līdz paliek sarkana un atleks nost viss piedegums kopā ar rūsu....tik ūdeni gan nelej virsū, ļauj lai arī tā lēni atdziest ··· čuguna pannas: Kā reanimēt (atjaunot) ... lasīt visu diskusiju (18 atbildes) »
Teflona čuguna panna piedeg (11)
Nopirku čuguna pannu bet teflona, meegjinu cept .. bet visu velk klāt. tagad nezinu vai tā ir čuguna pannu īpatnība vaipati nezinu kādu knifu. Ar ko tad tās čuguna pannas atshkjiras no parastajām? Vajadzēja tachu būt labākai?
Nopirku čuguna pannu bet teflona, meegjinu cept .. bet visu velk klāt. tagad nezinu vai tā ir čuguna pannu īpatnība vaipati nezinu kādu knifu. Ar ko tad tās čuguna pannas atshkjiras no parastajām? Vajadzēja tachu būt labākai?
Ja nemaldos, tad čuguna pannu vajag vispirms kārtīgi sakarsēt un tikai tad likt virsū cept.
Savulaik, nopērkot jaunu čuguna pannu, izlasīju lietošanas pamācībā, ka pirms sākt lietot, tā ir jānovāra. Izpildīju to šķietami absurdo procedūru- panna izrādījās ļoti laba un godam arī kalpoja. Iegādājos tādu arī darba kolektīva virtuvei. Nu, štrunts, nodomāju, nevārīšu..., kāda atšķirība... Tā otrā nevārītā vilka visu klāt. Un tur nu nelīdzēja vairs nekas. Nācās izmest.:( Tātad, procedūra vajadzīga. Bet kas tur par principu darbojas nezinu.
vajadzēja, tak, kā izrādās, nav. secinājums - esi lētas reklāmas upuris.
Kāpēc Tev tādas ziņas, ka panna no čuguna, ka pārklājums no teflona? Čuguna pannas ir smagas un pabiezas, neesmu sastapis pārklātas ar teflonu; tās nokarsē tad eļļu virsū(taukviela) un vēlāk notīra(noslauka). Šāda panna "iestādājas" un tai nepatīk bieža mazgāšana. Jācep ar taukvielām. Teflona(modernāki pārklājumi silverstone, grablon un vēl kādi...) pārklājums ir itkā ar taukainu struktūru - uzpilināts ūdens neizplūst, paliek pilē, kuru var "dzīt" pa pannu, nedrīkst pārkarsēt(sadalas un indē gatavojamo ēdienu) un nedrīkst pannu mazgāt ar (trauku)mazgāšanas līdzekļiem (ātri sabojā teflona pārklājumu). Nedrīkst izmantot cietus(metāka) instrumentus cepšanas procesā un ēdiena ņemšanā no pannas. Dārgas pannas struktūra ir sarežģīta, tajā ir iestrādāti vairāki slāņi no dažādiem metāliem(siltuma vienmērīgākai sadalei, apakša spesializēta vai universāla); ārējā virsma emaljēta, iekšpuse ar pretpiedeguma pārklājumu. Rokturis nekarstošs. Acī redzot tādu no čuguna nevar izliet vai izkalt. "Spicākās" "teflona" pannas - melni nokrāsots skārds, sakarstot izliecas(deformējas). :))) Izpēti, ko gan esi iegādājusies...
Vo,vo,kolēge arī stāstija,ka nu virtuvē viņai jauns dekors-pie čuguna pannas pierauta ola ar desiņām ,karājas pie sienas kā glezna::::))))
··· čuguna pannas: Teflona čuguna panna piedeg lasīt visu diskusiju (11 atbildes) »