Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
netradicionāli šašliki (22)
Vēlos iemarinēt cūkgaļu Līgosvētkiem,palasījos,ka var gan vīnā gan rabarberos. Lūk šogad gribu eksperimentēt! Cik ilgi gaļu vajadzētu turēt sausvīnā vai rabarberos.Un kāds sausais vīns būtu labāks? Rabarberos-viņus vienk.sasmalcina un pārber pāri gaļai...vai kā? šašliks
Specifisks ļoti gards ievārījums "Lerums" (9)
Sveicināti! Vai kāds lūdzu nau redzējis norvēģu ražotnes "Lerums" ievārījumu(mēli var norīt), divas reizes pirku Igaunijā Maximā un Selver, uzraksti uz burkām visās baltiešu valodās liek domāt, ka kautkur tas ir nopērkams arī Latvijā, ja kāds zin kādu superslepenu veikalu ...
Cik ilgi jācep gailenes? (19)
Cik ilgi jācep gailenes uz mierīgas uguns tā, lai būtu droši ēst. Vieni saka, ka nav ilgi jācep, citi saka, ka gailenes ir ļoti indīgas sēnes (tāpēc tajās nav tārpu) un tāpēc tās vispirms ir jāvāra un tad jācep. Tātad - cik ilgi jācep, lai nebūtu kaitīgas? Un ko vēl var ... Gailenes
Pupiņu saldēšana (5)
Kā pareizi saldēt pupiņas? Saldēšana (pārtikas) Pupiņas
Tēvu diena! (4)
Meitenes unsievietes. Kādu špeizīti jūs būsiet gatavas sabrūvēt šajos svētkos...? Runa ir par ēdienu,kā tādu-ne pelmenīši,bet ruletītes,tītenīši,pildījumi,,, Tēvu diena
Sprāgst skābētu gurķu burkas (10)
Labāk pasakiet ko darīt ar gurķiem kas sprāgst augšā! Netaisīju vairākus gadus un tāpē laikam nohaltūrēju. nevar divus darbus darīt reizē - gurķus skābēt un ņemties ar sēnēm...:(( Skābēšana Skābēti gurķi
Kā gatavo sausmaizītes no dārzeņu, sēklu u.tml. sajaukumiem? (5)
Jeb kā pagatavot "Dzīvās Dārzeņu Sausmaizītes" mājas apstākļos? Vai jums ir kāda pieredze vai zināma recepte, varbūt padalieties ar info.. TE! Dara - raidījums gadu atpakaļ rādīja uzņēmuma piemēru par šo tēmu, izskatījās bezgala veselīgi! Sausmaizītes
Saldētas gailenes (14)
Vai taisnība, ka atsaldētas gailenes būšot rūgtas? Gailenes Sēnes Saldēšana (pārtikas) Sēņu saldēšana
Marinēti puķkāposti ziemai (4)
Uzsitu mātē googlē, neko dižu neizmeta. Pieļauju, ka šeit ir spečuki konservēšanā, kas var ieteikt savas, pārbaudītas receptes. Varbūt ir kāds ieteikums, kā labāk, un ko likt tieši dārzeņu asortos, nu, tā, lai ziemā atver,- un vari saservēt jau no visa pa bišķim, neverot ... Marinēšana Puķkāposti
Iesakiet sāls aizstājēju (25)
Garšo sāļi ēdieni, bet par veselību arī beidzot jāsāk domāt...
Liellopa galas receptes (14)
Klau kāds/a var ieteikt kādu ģeniālu recepti kā pagatavot liellopa gaļu!?
Ēšanas kultūra, inteliģence un liekais svars. (58)
Mēdz teikt, ka cilvēks ir tas ko viņš ēd, kāpēc pie mumsiem ir tik daudz cilvēku, kas neprot un nesaprot ko un cik daudz ēst, bet kā lopiņi tik rij un rij, līdz ar to rodas liekais svars, un sevis nemīlēšana. Rodas apburtais loks līdzīgi kā alkohola atkarībai, aiz bēdām ...
Keksa maisījums kā kūka? (7)
Labdien. Tā kā mammai tuvojas dzimšanas diena,tad izdomāju izcept viņai kā dāvanu no manis kūku. Nevēlos pati taisīt maisījumu,taču ieraudzīju veikalā Dobeles dzirnavnieka šokolādes keksa maisījumu un nodomāju,kāpēc gan neuzcept no tā nevis keksu,bet gan kūku. Taču šaubos ... Kekss
Piens - kalcija avots (23)
Vai lietojas to uzturā ? Cik daudz ... kā ? Piens
Smūtiji (9)
Vasarā gribas izmēģināt kautko jaunu un košu ne tikai apģērbā arī ēdienkartē... kā papildinājums vai vakariņas derētu kāds smūtijs... bet baidoties no kuņģa skābes - vēlos kautko sārmaināku... Kādas idejas ? Smūtiji
Kā gatavot groku? (8)
kaa pareizi jaataisa groks? Groks
Liepziedu tēja (13)
Laikam liepziedu vākšana jau ir nokavēts vilciens? Vismaz Rīgā jau noziedējuši. Varbūt tālāk uz ziemeļiem vēl zied? Valmierā, Limbažos? Liepziedi Liepziedu tēja Zāļu tējas
Krimildes (6)
Padalies, lūdzu, ar pieredzi kā pareizi salīt krimildes. Vai ir nepieciešama termiskā apstrāde? Krimildes Sēnes
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 281 līdz 300 (kopā 922)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010