Pesto

Pesto - jautājumi un diskusijas

Ziemas ķiploku ziedkātu pesto (2)
Kā pareizi gatavot ziemas ķiploku ziedkātu pesto?
Precīzi tāpat kā A_la_Nanita!. Nupat kā beidzu malt, vēl viss dzīvoklis un rokas pēc ķiplokiem smaržo. :) Nepretendēju uz pareizo recepti, bet es daru tā - divreiz izmaļu, tad klāt sāli un eļļu, glabāju pagrabā, lietošanas burciņu ledusskapī. ··· Pesto: Ziemas ķiploku ziedkātu pesto lasīt visu diskusiju (2 atbildes) –»
Kur var izlietot pesto? (11)
Līdz šim nesanāca nekur lietot gatavos pesto, bet te uzreiz uzdāvināja veselus trīs un dažādus - tradicionālo, latviešu variantu no vietējiem zaļumiem un no saulē kaltētiem tomātiem. Tuvākajā apkārtnē neviens ar to ...
Ja galīga bezizeja , smērē uz rupjmaizes. Man garšo. arii uz maizes ir garshiigi, brokastiis :) Dievinu pesto! Liek klāt pie jebkura pastas vai dārzeņu ēdiena, pie sieriem, gaļas, salātiem jebkur! Tikai neesmu īsti pārliecināta par veikala pesto - 1x garšoju un ar pārliecību varu teikt, ka pašas mājās gatavotais ir 100x labāks. Tradicionāli ar pastu/makaroniem. uz salātiem, uz grauzdētas maizītes, biezeņzupā... da kur tik ienāk prātā:) ··· Pesto: Kur var izlietot pesto? lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Baziliks ziemai (16)
Lūdzu, vai kāds varētu dot padomu, ko darīt ar baziliku, lai to saglabātu ziemai? P.S kaltēti garšaugi man diez ko negaršo,tāpēc ļoti gribētos dzirdēt kādu citu variantu
Nu tokš ieliec saldētavā. Nu ja, ka saldētavā. /piekrītoši pamāj ar sirmo galvu/ Mēs fāterlandē frīzējām visu, kas nekust! Uztaisi pesto un saliec saldētavā. Pati neesmu mēģinājusi, bet dzirdēts no kruta pavāra. Sablenderē un daļu turi olīveļļā kā piedevu pie salātiem, bet zupām saldētu saldētavā - var lapiņām, var blenderētu :) Līdzīgi kā ar eļļu, var arī apliet ar vīna etiķi - salātiem. ··· Pesto: Baziliks ziemai lasīt visu diskusiju (16 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu