Sojas ēdieni

Ja kāds lieto supervērtīgos sojas ēdienus - konkrētāk, sausos sojas gabaliņus, tad varētu padalīties ar to, kā tos pēc iespējas garšīgāk pagatavot. A to es tos sojas gabaliņus izmērcēju ūdenī un pacepju drusku uz pannas, bet diez ko garšīgi nav

Lele  2 1 Jaaliek klaat garshvielas vai arii jaameercee buljona kubinjaa uudenii...un tad cep kaa galju, liek ot klaat siipolus, kreejumu...

P.s. es needu sauso soju...atgaadina sunju/kakju sauso paiku :)

RIZAJA  3   Ea nemaku est gatavot

Lele  1 1 Nevari vispaar.

Aplej ar pienu un rij kaa kornfleiksus :)

LaskovijMerzavec  1 1 Pilns internets ar receptēm, praktiski jebkuras valsts virtuvei.

Pats esmu taisijis chili con carne versiju ar sojas gabaliem no ineta receptem.

Extra_Virgin  1   Apleju ar verdošu ūdeni, kam pievienots malts koriandrs un pavāru, bet ne pārāk ilgi. Ja pārvāra, paliek cieta. Un tad jau tālāk gatavo kā grib..

sandra111  1   saka ,ka soja visa esot GMO,,,man bail tadu est.

Drole      Biorobotu bariiba.

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2004/nov/07/foodanddrink.features7

http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/soy-health_b_1822466.html

http://www.foodrenegade.com/dangers-of-soy/

AivarsN  3 1 Lai apkarotu nezāles sojas sējumos,mākslīgi tika radīta tāda soja,kura ir izturīga pret Raundapu,kuru miglo 7L/ha. Mūsu republikā labības laukos nelieto vairāk par 5L/ha,un tad jau saslimst dzīvnieki,kuru barības sastāvā ir šādi graudi. Varbūt veselīgāk tomēr ēst gaļu?

riks086    2 Nemuļķojies, ēd vien gaļu un biezpienu.... es arī pirms pārdesmit gadiem pamēģināju ar to soju pablēņoties - sievai bija liela noņemšanās, lai garšīgi sanāktu.

av2    2 a kaapeec tiessi jaaeed taa soja? Kas tur ir taads, kas nav citos, pierastaakos produktos?

_Krasula_  2   Pašai sojai garša ir tiešām nekāda, taču tai raksturīgi pieņemt cita ēdiena garšu. Tātad jāgatavo ar kaut ko kopā-zupās, mērcēs, sautējumos un tt.
Īpašas pieredzes nav, tomēr esmu likusi to zupās un tā kā neesmu veģetāriete, tad, piemēram, sojas granulas kopā ar malto gaļu. Bet iepriekš tās aplejot ar vārošu ūdeni un arī pievienojot tam koriandru/noņem salkano garšu/. "Gabaliņiem" termiskā apstrāde, šķiet, nedrīkstēja pārsniegt 10-15 min, pretējā gadījumā soja paliek cieta.
Ir vēlme kādreiz iegādāties sojas pupas un paskatīties, kas tur iznāks.

Anxunamuna  1 1 izmērcē un tad pierīvē sieru , tad samaisi ar Grieķu jogurtu un pievieno svaigus tomātiņus , melnās olīvas, smalki sagrieztu sarkano sīpolu , pipariņus , var arī riekstus ( ja garšo ) un salāti gatavi ...

evodia76  1 1 Uzvāri buljonu (kaut vai no kubiciņiem), samet gabaliņus iekšā, novāri līdz mīksti, nokās, uzsildi pannā taukvielu, sakul olas ar garšvielām (vegetu, sāli, pipariem utt.), samet to gabaliņus tai olā, tad apvīļā rīzmaizē un izcep... Beigās var uzrīvēt arī sieru un tiešām garšīgi apēst...

Līdzīgi jautājumi
Ka garso soja? (5 atbildes)Sojas produkti (16 atbildes)Ceptu kiploku edieni, vislabak jau gatavi (15 atbildes)Vai sildit edienu mikrovilnu krasni? (31 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu