Pīles cepetis
Labs vakars! Vai kāds var, lūdzu, padalīties ar savu recepti, marinādi pīles cepetim? Bez kāpostiem un āboliem. Paldies!Esari (2016-12-26 19:08) 3 Vot apbrīnoju šitos cilvēciņus- viņam uzcept feiku ir viegli, uzšņāpt rindiņu Oho nav grūti bet lai palūrētos pa googli-- neeee! ...tas taču ir tik drausmīgi sarežģīti..!!!!!!
Margrietinja (2016-12-26 19:11) 1 1 Esari esmu vairākas reizes vīlusies publicētajās receptēs internetā! Un diemžēl mājās esošājās pavārgrāmatās nav tādu recepšu pēc, kurām es vēlētos gatavot! Bet Tu jau arī nevarēji atturēties nekomentējot!
Esari (2016-12-26 19:19)
Atvaino, bet es no googles salasiju ķiršu kompota recepti, par kādu man nebij poņas- vakar atvēru, jau divgadigu burciņu- nekādas vainas! :P
Značit, ne tur skatijies..ibo par maz...
mellene_x (2016-12-26 19:34) http://virtuve.calis.delfi.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/piles-galas-edieni - 17 RECEPTES, tiešām neviena neder???? Izdomā savējo...Lai veicaS.!
Laurbergs (2016-12-26 19:50) 1 Ideāli-ar medus marinādi ieziest ārpusi, bet iekšpusi ar apelsīnu un sīpolu dzemu! Vēl var arī pildīt. Bagātīga garšas buķete!
Laurbergs (2016-12-26 19:52) 1 Ķiršu kompots "ļoti sarežģīts"! :D
bella_ (2016-12-26 20:48)
1
es daru tā
uz 1, 5 kg pīli ņemu 4 ēdamkarotes krievu sinepes un tik pat daudz medus sajaucu kopā un iemasē pīlē .....nedaudz jūras sāli un piparus arī, vislabāk atstāt nakti, lai iemarinējas
tad satinu folijā, lai nesedz visu pīli 30 min. 200 grādi tad 180 1,5 stunda un noņemu foliju tā vēl kādas 20 min.un tad liek galdā ....
Margrietinja (2016-12-26 21:12) Paldies, Bella un Laurberg! ;)
Samila (2016-12-26 23:17)
1
Nesen pa TV vienā filmā teica, ka iepriekšējā dienā esot pīle jāieziež ar apelsīnu, lai labāka garša.
Pati neēdu, nezinu.
Esari (2016-12-27 14:24)
Jā, Laurberg, man tas tobrīd bija "ļoti sarezģīts" process, jo lidz tam neko tādu nebiju darijis.
A bet ar savu "labumu" tai googlē ar atradu, tjipa- ka daudzas receptes izrādijās pār-pārrakstītas...lidz ar to visu djelu veel vairāk sarežģijot...! :D
Meza piles. Ka garsigak pagatavot??? (10)
Kur nopirkt "cepjamkastroli-pili"? (26)