Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
ĒDIENS VIENO CILVĒKUS (22)
Tikko izlasīju šo teikumu un sapratu, ka es tak neesmu vientuļa.. jo es tak varu būt kopībā, kopā ar tiem cilvēkiem, kuri dievina melleņu klimpas, kartupeļu pankūkas, sālītas sēnes, šokolādes brauniju un ... ēdienu ar no saukumu "alus". Vai te ir tādi cilvēki, kuri šo visu arī ...
Ko gatavot no Kizila ogām? (10)
šogad daudz ogu kizila krūmā,bet maz informācijas ko ar viņām darīt Kizila ogas
Diēta... (47)
Kura var padalīties ar diētu,lai 2 nedēļu laikā nomestu kādus 6 - 8 kg...jau iepriekš,paldies Diēta
Kāds alus (vīns, viskijs, konjaks utt.) tev garšo? (28)
Nu tad piektdiena ir klāt, tracer ir skumji, ka neviens nejautā šo svarīgo faktu. Tad nu es apjautāšos. Varbūt uzradīsies kāda sapņu sieviete, kuras mīļākais iestādījums ir Alus bārs Nr.1, kas dzer Latgales tumšo vai mazas alus darītavas gaišo nefiltrēto, un piedevām neizdzer ...
Siers, kurš cepot nedaudz pakūst?! (16)
Labrīt, gurmàni! Vajag konsultāciju!!! Kuri ir tie sieri, bez parastajiem Krievijas, Holandes utml.., kuri kūst vai maina agregātstāvokli cepot? Vakar cepu “fitaki”, bija labs, bet nebija tas, ko gaidīju. Pati gribēju mocarellu ņemt, likās, ka tam vajadzētu pakust kaut ...
Kapec zives ir palikusas tik dargas?:( (28)
agrak tak gala vienmer ir bijuse dargaka par zivem.tagad pat suda renges vai heks maksa bargu naudu.lasi negi vispar sausamas.no kurienes uzradas tas lelas cenas?
udenīga sula no burkāniem (15)
tiku pie dažas kilo burkānu (tādas kā pārdot veikalos), izspiedu sulu, padzērām nedaudz, pāris litrus novarīju un nokonservēju - sūla bija tik un tā gandrīz bekrasaina, bet pavarot palika kā netīrs udens, kāpēc nav orānža ? nezinu, varbūt zāle agrāk nebija zaļāka kā ...
Ko teiksiet par BARCELO RON DOMINICANO? (7)
Vai var lietot, vai tikai peles indeet?
olīveļļa CEPŠANAI (20)
Nu kā lai saprot kuru olīveļļu tad ir pareizi izmantot cepšanai??? Pavisam ir skaidrs tas, ka ja dūmo cepot, tad nevar. Bet kā saprast pirms esmu to vēl nopirkusi? Visur internetā un žurnālos rakstīts, ka cepšanai jāizmanto tās eļļas, uz kuras pudeles rakstīts EXTRA VIRGINE. Bet ...
Ciedru rieksti (8)
Kur Rīgā var nopirkt nelobītus ciedru riekstus?
Produkti eļļā. (9)
Prasot pārdevējam,piem....kādā eļļā ir siļķe,rausta plecus!Palmu,motoreļļa?
Ko garšīgu gatavojat? (53)
Ko garšīgu gatavojat (izņemot griķus, manā mājā viņus neēd...)? Man patīk visu ko izmēģināt, bet ... no 5 receptēm "izdzīvo" labi ja viena. Kādi Jums mīļākie ēdieni? Receptes
Kādas ir jūsu atsauksmes par alu Labietis? (30)
Fb reklāmas ,ka vedīs līdz durvīm. Neko negribu reklamēt , pat prātā nenāk. Alus
Sausā RAUGA izmantošanas daudzums salīdzinājumā ar paciņu raugu. (13)
Man ir no vecmāmiņas n-tās receptes, kur ir norādīts PACIŅU presētā rauga daudzums, kas izmantojams tai vai citai receptei, bet mājās ir sapirkts SAUSAIS RAUGS. Lūdzu, lūdzu palīdziet man saprast - ja piem. vecmāmiņa receptē rakstīts, ka tiek izmantota 1/4 daļa rauga paciņas - ... Raugs Sausais raugs
Sals zupā (28)
Cik jūs likat sals, uz kastroli, apmēram 3.5-4 litri ? Uz ēdamkarotes. Sāls
Kā nesaplēšot izņemt iepakojumā ielipušas olas? (9)
Viena ola ieplīsusi, iztecējusi pa visu kartona kastīti un pāris dienu laikā iecementējusi pārējās olas. Kā viņas nesaplēšot dabūt laukā? Mērcēšana ūdenī nepalīdz... Olas
Vai cilvēki ziloņa gaļu ēd? (20)
Ziloņa gaļu ēd cilvēks? Es zinu, ka ēd čūskas, tarakānus, krokodilus, un vēl daudz ko. Bet vai ēd arī ziloņa gaļu? Zilonis ir zālēdājs. Tātad varētu būt ēdams. Ja neēda tad (atceraties antīkos zīmējumus) kāpēc mūsu priekšteči medīja mamutus. Mamuts taču arī ir ...
Nosvilināti āboli...žāvēti...mikrenē (9)
Idejas, kā mājā mazināt aromu? Man idejas beigušās. Stāvoklis, kā pēc pāris stundas pārdedzināta ēdiena. Piededzis popkorns atpūšas. Vēdina cilvēks jau 3.stundu. Ir labāk. Bet tāpat skumji. Sintētiskos gaisa atsaidzinātājus lūdzu nepiedāvāt.
Šampinjonu cepšana - eļļa vai margarīns? (22)
Internetā esmu noskatījis recepti "sviestā cepti šampinojni". Bet man nav sviesta un negribu arī pirkt, jo nebūs kur izmantot atlikumu pēc maltītes. Vai var lietot eļļu vai margarīnu sviesta vietā? Receptē ir arī teikts, ka šampinjoni ir jācep 10-15 minūtes un pēc tam ir ...
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 841 līdz 860 (kopā 927)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010