Siers, kurš cepot nedaudz pakūst?!
Labrīt, gurmàni!Vajag konsultāciju!!!
Kuri ir tie sieri, bez parastajiem Krievijas, Holandes utml.., kuri kūst vai maina agregātstāvokli cepot? Vakar cepu “fitaki”, bija labs, bet nebija tas, ko gaidīju. Pati gribēju mocarellu ņemt, likās, ka tam vajadzētu pakust kaut nedaudz, bet pakļāvos un pierunājos un vīlos fitakī😔 Tā jau garšīgs, bet tomēr salātos labāks, kam arī domāts!
Luusila
6
"...vai maina agregātstāvokli..."
Tam sieram ir jākļūst par šķidrumu jeb gāzi? (grib precizēt)
2019-11-02 11:07
RRAGANA
1
Da labi, Lūs..😆
Nē! Vienkārši jāpakūst! Nedaudz.
2019-11-02 11:16
Zete
Laba garšas konsistence ir Smiltenes Granisteram.
Arī Goudas siers .
2019-11-02 11:17
skaichuks14 Latgalis mojas sīrs ar cimunīm.. 2019-11-02 11:56
av2 1 1 Un garsso peec...izkusussas gumijas...:( 2019-11-02 12:40
skaichuks14 Atkareibā nu ko pagatavots... 2019-11-02 13:20
joens 1 5 Standartā čedars. Līdz šim man likās, ka tie augstāk minētie mīkstie, baltie sieri vispār nav domāti karsēšanai/kusināšanai. 2019-11-02 13:30
Eneile 1 3 Mocarella perfekti sakūst. Ja taisu picu, man patīk sajaukt sarīvētu mocarellu ar radameru vai masdamu, kaut ko no šī. 2019-11-02 13:47
elfu_mazulis 1 Ja jau grēkot, tad labāk ar to krievijas vai holandes. Varbūt vērts šādi paskatīties uz situāciju un nemeklēt citus variantus? )) 2019-11-02 14:25
ingryda
1
Camembert. Cepot visu rituli ar dazadam piedevam, ka garsaugi, kiploki, utt. Variacijas ir bezgaligas, recepsu daudz.
https://www.bbc.co.uk/food/recipes/bakedcamembertwithga_86995
2019-11-02 15:19
baalzams 1 Svaigos sierus, mocarellu, burratu, fetu, arī kazas sieru, var cept, bet man garšo šie arī bez cepšanas. 2019-11-02 16:03
Veneranda jebkurš puscietais siers, gouda, emmental, arī mocarella der. 2019-11-02 17:17
Maribella15 Arī cietais Džugas tīri neko pakūst, bija labi un garša super. 2019-11-02 17:42
RRAGANA
Nu re! Tā jau man likās, ka mocarella kūst! Biju ēdusi tikai svaigu!
Paldies visiem par atbildēm.
2019-11-02 18:43
leons13 Viss ir atkarīgs no tā kādu garšu gribi iegūt,jo pakūst visi sieri tos karsējot. 2019-11-05 10:18
gaisma1234 Labi kūst Krievijas ja ir 3 mēnešus nogatavināts un Holandes 2 mēnešus, kā jābūt pēc receptūras. Neņemiet jēlsierus vai izstrādājumus. 2019-11-10 09:51