Uzdot jautājumu Ēdieni un dzērieni, receptes

Ēdieni un dzērieni, receptes

Receptes, ieteikumi un komentāri ēdienu un dzērienu gatavošanā un patērēšanā.
Baziliks ziemai (16)
Lūdzu, vai kāds varētu dot padomu, ko darīt ar baziliku, lai to saglabātu ziemai? P.S kaltēti garšaugi man diez ko negaršo,tāpēc ļoti gribētos dzirdēt kādu citu variantu Baziliks Saldēšana (pārtikas) Pesto
Suši rīsu vārīšanas laiks (9)
suši. visi saka ka rīsi ir jāvāra apm. 20 min, bet ko nozīmē jāvāra 20 min - es piem nesaprotu - nomazgāju rīsus, ieberu katliņā, piešķiļu uguni un ... - kurā brīdī jāsāk skaitīt tās 20 min, tad kad ieberu rīsus katliņā aukstā ūdenī vai tad kad tie sāk vārīties a? Suši Rīsi
Armēņu brendijs Ararats (20)
Ko teiksiet par armēņu pieczvaigžnu brendiju Araratu? Agrāk šķiet to uztvēra kā konjaku. Tagad Eiropas Savienībā viņu var pārdot tikai kā brendiju( esmu tā dzirdējusi) , jo par konjaka markas nosaukumu papildus jāmaksā, bet Armēnija atteicās. Bet vai tam( Araratam) tomēr piemīt ...
Neredzēts rūgušpiens (18)
Saraudzēju lauku pienu, gribēju izvārīt skābputru. Maisu to rūgušpienu, bet šis biezs kā krējums un stiepjas kā gumija. Smaržo kā rūgušpiens. Zvanu mātei, sak, esi ko tādu dzīvē redzējusi? Nē, neesot. Kas, ellē gaisā, tur var būt? Pienu ņemam no pazīstama, ne pirmo gadu. ...
Kur labāk pasūtīt ēdienu uz mājām? (21)
ņu tā šodien gatavot galīgi negribās, bet pusdienas tā kā sāk gribēties, iesakiet kādu foršu vietu, kas piedāvā labu servisu un garšīgu maltīti. Gaļu nēdu, vairāk saules neinteresē. Paldies!
Rasola recepte (27)
Atgādiniet man lūdzu īstā rosola sastāvdaļas.... tagad modē piejaukt kukurūzu, žāvētu vistu etc., bet gribētu to pirmatnējo.... Rosols (rasols)
Ko izveidot no pačarana? (23)
Man te nesen kolēģis no Spānijas atveda prezentu - vietējo nacionālo dzērienu pačaranu. Tas tāds uz anīsa bāzēts liķierveidīgs dzēriens, garšo precīzi pēc zālēm, ar kurām bērnībā tika beicēts kakls pie angīnas... Spāņiem tas varbūt liekas ļoti gards, bet visi, kurus ...
FOLIJa/s (14)
:)) kad naff par ko domāt,tad sākas :)) pirmkārt /bet tas ir mazsvarīgi / folija vai folijs??? cilvēki strīdas uz nebēdu. Otrkārt ,svarīgais jaut. > es uzskatu,ka folijai ir kreisā un labā puse!!!! un ietinot produktus,vienmēr skatos,lai labā puse,tā kura vairāk spīd,ir uz ...
Aveņu tēja (20)
Kad biju sīks, vecmamma, ja pareizi atceros, salauza dārzā aveņu zarus, izvārija tēju, kura smaržoja un garšoja riktīgi pēc avenēm. Es tagad paprovēju, manējā jau ož pēc sutinātas lopbarības, par aveņu garšu ne maz nerunājot. Es kauko, ne to, vāru, vai laiks tagad nav ...
Sāļie groziņi (10)
Luudzu iesakiet recepti sāļajiem groziņiem Groziņi
Aknu desa. (4)
Baigi sagribējās aknu desu ieēst, bet kā to taisa? Gribētu tieši čehu desu, varbūt ir kāds čehs kurš zin recepti. Aknas (receptes) Aknu desa
Kur Rīgā var nopirkt buļļu pautus un cik viņi varētu maksāt? (17)
šodien skatot fotoreceptes uzgāju recepti un tak jāpamēģina :)
Marinēti gurķi (10)
Padalīsimies savās gurķu marinēšanas receptēs :) Marinēšana Gurķi
Paipalu olas (3)
Sakiet, lūdzu, cik ilgi jāvāra paipalu oliņas? Kādā ūdenī - aukstā vai siltā - jāliek?
Suši paklājiņš - kur nopirkt? (6)
Kurš zin, kur var iegādāties to paklājiņu vai kā viņu tur sauc, lai gatavotu suši? Kāds ir gatavojis suši pats un vai ir izdevies?ja, jā, tad iedodiet lūdzu recepti :) Suši
Liellopa gaļas izvēle (3)
Vai pēc gaļas izskata var pateikt ka tā ir bijusi jaunam lopam, vai tā būs sulīga, trekna un garšīga? Galīgi neesmu specs gaļas pirkšanā. Liellopu gaļa
Meža pīles gatavošana (5)
Meža pīles! Lūdzu receptītes! Medījums
<< iepriekšējie jautājumi  Ēdieni un dzērieni, receptes
Jautājumi no 241 līdz 260 (kopā 922)
 nākamie jautājumi >>

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010