Saldēšana (pārtikas)

saldēšana (pārtikas) foto attēls

Saldēšana (pārtikas) - jautājumi un diskusijas

Pupiņu saldēšana (5)
Kā pareizi saldēt pupiņas?
Noblanšē, atdzesē, pilda traukos vai maisiņos un liek saldētavā. Tā arī ir. Tikai pēc blanšēšanas uzreiz lieku ļoti aukstā ūdenī,lai ātri atdziest. Caurdurī notecinu,un maisiņos iekšā. Ideāli. Paldies par receptīti! es salieku maisiņā un tad saldēju Nav nekas jaablanshee..taapat maisinjos vai kastiitees.Taa arii var tureet sasaldeetus sagriezturs burkaanus,dilles,peetersiiljus. ··· Saldēšana (pārtikas): Pupiņu saldēšana lasīt visu diskusiju (5 atbildes) –»
Saldētas gailenes (14)
Vai taisnība, ka atsaldētas gailenes būšot rūgtas?
Es apcepu un tad saldēju, viss bija labi. Svaigas nevar saldēt.-Tieši tā-jāapcep. nesaldē. būs rūgtas Es vispirms sasaldēju un pēc tam apcepu.Sāls pēc garšas! Es vienmēr sacepu un tad sasaldēju. Tad nav rūgtas. Izņem no trauciņa un pa taisno uz pannas. Labu apetīti! ··· Saldēšana (pārtikas): Saldētas gailenes lasīt visu diskusiju (14 atbildes) –»
Baziliks ziemai (16)
Lūdzu, vai kāds varētu dot padomu, ko darīt ar baziliku, lai to saglabātu ziemai? P.S kaltēti garšaugi man diez ko negaršo,tāpēc ļoti gribētos dzirdēt kādu citu variantu
Nu tokš ieliec saldētavā. Nu ja, ka saldētavā. /piekrītoši pamāj ar sirmo galvu/ Mēs fāterlandē frīzējām visu, kas nekust! Uztaisi pesto un saliec saldētavā. Pati neesmu mēģinājusi, bet dzirdēts no kruta pavāra. Sablenderē un daļu turi olīveļļā kā piedevu pie salātiem, bet zupām saldētu saldētavā - var lapiņām, var blenderētu :) Līdzīgi kā ar eļļu, var arī apliet ar vīna etiķi - salātiem. ··· Saldēšana (pārtikas): Baziliks ziemai lasīt visu diskusiju (16 atbildes) –»
Saldētas baravikas zupā (8)
Lūdzu padalieties ar gudrību ,ķā gardāk? Kartupeļu biezzupā vēlētos vēl pielikt baravikas,kuras man ir saldētas. Cept man diez ko negribas ,jo nav veselīgi!Likt pa taisno zupā,saldētas? Atlaidinātas? Paldies,ja līdzēsiet!
Pa taisno zupā! Lai garšo! :) es arī lieku pa taisno zupā, tik vēl burkānus un sīpolus sacepu par veseliigumu.mana bij.viira omei ir 88 gadi.ed cik tik neveseliigi var est,piemeram,ceptai olai virsu uzlej vel taukus,kuros cepa,no pannas.nesajas vel jestrak par mani.muljkjiibas pilniigas.

viens variants:sacept baravikus ar siipoliem sviestinja(jaa,sviestinja!!:DD) smuki ta apbruninat,pieriivejot burkanus un pieliekot nedaudz liesas zhavetas galjas.un tad gazt zupa,pirms izslegshanas iemaisiit krietnu porciju kauseta siera.
otrais.paturet baravikus cepeshkrasnii,ieslegta.ar pargrieztu siipolu un paris burkaniem.
tad burkanus sagriezt un ielikt kopa ar baravikam pavariities.beigas-arii kauseto sieru.
Negašo ne saldētas,ne kaltētas,bet ja jau to pļuru kura atlaižās nomazgā,sagriez un apcet,tad vēl.
Sēnes patīk vai nu marinētas vai sālītas!!
Māsa vēl sēņu soļanku taisa,tā man garšo.
Kartupeļi+ apcepti sīpoli,burkāni un + tā puslitru burciņa soļanka sēņu,kur ja nemaldos ir sēnes,sīpoli,gurķi,burkāni,zaļumi un nedaudz tomātu pasta.
Var arī aukstu ēsts ir garšīgi.
Tikko gatavoju ķirbju biezzupu un liku klāt saldētas gailenītes, gan iepriekš apceptas...liec pa taisno saldētas- lēnām atkusīs, būs O.K. ··· Saldēšana (pārtikas): Saldētas baravikas zupā lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu